Н У Х Т

Здобувачі ступеня PhD за спеціальністю «Харчові технології» зустрілися з гарантом програми

27 january 2025

Здобувачі ступеня PhD за спеціальністю «Харчові технології» зустрілися з гарантом програми

23 січня 2025 року відбулася зустріч здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 18 «Харчові технології» з гарантом освітньо-наукової програми, д.т.н., професором, завідувачем кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимиром Ковбасою, де були підведені підсумки зимової екзаменаційної сесії та розглянуті питання організації навчального процесу в другому семестрі.

Особливу увагу гарант приділив організації та проходженню здобувачами педагогічної практики, атестації аспірантів за перше півріччя, участі здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» у міжнародних наукових програмах, виконанню ними держбюджетних науково-дослідних робіт, а також їх участі у опитуваннях, що проводяться в університеті для з’ясування думки здобувачів освіти щодо якості освітнього процесу.

Володимир Ковбаса наголосив на аспектах дотримання академічної доброчесності під час навчання та написання статей, тез, матеріалів дисертації, ознайомлення з комплексом нормативних документів щодо цього питання.

Також поговорили про внутрішній моніторинг освітньо-наукової програми «Доктор філософії» спеціальності 181 і пропозиції здобувачів щодо її вдосконалення.

Published on: 27-01-2025
Read also:
Відбулися традиційні збори трудового колективу університету

Сьогодні, напередодні початку нового навчального року у актовій залі відбулися традиційні збори трудового колективу університету. З вітальним словом до присутніх звернувся ректор Олександр Шевченко. Він тепло привітав усіх зі святами, що нещодавно відзначила Україна – Днем Державного прапора і Днем Незалежності, а також із початком нового навчальн...

READ YOURSELF

Відбулися традиційні збори трудового колективу університету 29 august 2024

Практичний досвід від маркетологині: гостьова лекція для здобувачів та аспірантів кафедри маркетингу

Викладачі кафедри маркетингу систематично залучають професіоналів-практиків до аудиторних занять. Нещодавно до здобувачів освітніх програм «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Реклама та зв’язки з громадськістю» завітала Аліна Кипорук – маркетологиня ТОВ «ІНМЕД УКРАЇНА», відомого підприємства, що є офіційним представнико...

READ YOURSELF

Практичний досвід від маркетологині: гостьова лекція для здобувачів та аспірантів кафедри маркетингу 19 october 2022

День студента-2023

17 листопада студентство всього світу відзначає Міжнародний день студента, цього ж дня святкується і День студента в Україні. У нинішній нелегкий час іноді просто необхідно трохи відволіктися від тривог і проблем, тож Студентський центр патріотичного виховання та культурного розвитку за підтримки ректорату організував для колективу університету свя...

READ YOURSELF

День студента-2023 17 november 2023

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), талановитий і натхнений шеф-кухар, гастроентузіаст Андрій Клюс уже вдруге увійшов до рейтингу топ-120 «Ukrainian Culinary Faces». Список топ-120 кулінарів України оголосили під час проведення гастрофоруму «Creative Chefs Summit 2021: Transformation». Це масштабна щорічна пр...

READ YOURSELF

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України 07 december 2021