Н У Х Т

«Золото» Чемпіонату України зі стрибків у воду здобув студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

13 листопада 2019

«Золото» Чемпіонату України зі стрибків у воду здобув студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Артем Волковинський – переможець Чемпіонату України зі стрибків у воду серед молоді, який відбувся 4-9 листопада у м. Запоріжжя.

Артем гідно боровся за медалі національної першості у стрибках з трампліну висотою 3 м. Фізична підготовка і майстерність дозволили йому показати вражаючий результат (326,15 бали) – 1 місце.

Наш спортсмен був нагороджений золотою медаллю і дипломом Федерації України зі стрибків у воду.

Зірка Артема Волковинського знову засяяла на вітчизняному спортивному небосхилі. Вітаємо нашого чемпіона України! Кафедра готельно-ресторанної справи пишається своїм студентом!

Опублікований: 13-11-2019
Читайте також:
Вперше і перший

Уперше наш університет долучився до програми COIL (Collaborative Online International Learning,), яка адмініструється командою EducationUSA Ukraine, за підтримки посольства Сполучених Штатів Америки в Україні. І перший проєкт був реалізований на кафедрі інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки. Спільне міжнародне онлайн-навчання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше і перший 10 квітня 2024

У обговоренні пріоритетів економічних реформ взяли участь викладачі і студенти кафедри міжнародної економіки

Викладачі та студенти кафедри міжнародної економіки відвідали Форум «Порядок денний нового парламенту: діалог громадянського суспільства, бізнесу та влади», під час якого лідери політичних сил разом із лідерами бізнес-спільноти та експертами обговорили пріоритети економічних реформ. Організатором форуму виступила Національна бізнес-коаліція, яка о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У обговоренні пріоритетів економічних реформ взяли участь викладачі і студенти кафедри міжнародної економіки 30 вересня 2019

Бакалаври-технологи харчування шукають баланс між безпечністю харчових продуктів і стійкістю

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) здобувачі четвертого курсу скороченої форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Технології харчування» взяли участь у міжнародному ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-технологи харчування шукають баланс між безпечністю харчових продуктів і стійкістю 07 лютого 2024

Професор кафедри маркетингу – фіналіст Всеукраїнського конкурсу «Кращий викладач від бізнесу: викладач майбутнього»

Професор кафедри маркетингу Наталія Соломянюк стала учасником IV Національного форуму «Бізнес і університети: розвиваємо підприємництво майбутнього». Виконавчий директор Київського міжнародного інституту соціології Наталія Харченко представила результати опитування «Підприємництво: чого хочуть студенти, викладачі та підприємці», активну участь у я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри маркетингу – фіналіст Всеукраїнського конкурсу «Кращий викладач від бізнесу: викладач майбутнього» 26 листопада 2018