Н У Х Т

Більшість рекомендацій вступники отримали за заявами з найвищою пріоритетністю

07 серпня 2025

Більшість рекомендацій вступники отримали за заявами з найвищою пріоритетністю

Триває відповідальний етап вступної кампанії до бакалаврату – підтвердження вибору місця навчання вступниками, які отримали рекомендації до зарахування на бюджет або на контракт за заявами з пріоритетністю.

У нашому університеті 85% із загальної кількості вступників на бакалавра отримали рекомендації на навчання за своїм першим пріоритетом, і 93% – за пріоритетами 1-3.

Нагадуємо, рекомендація надається лише на одне місце, за однією заявою. Зарахування вступників, що вже отримали рекомендацію, триватиме до 11 серпня. Після успішного підтвердження вибору місця навчання та виконання вимог до зарахування, статус відповідної заяви у е-кабінеті вступника зміниться на «Включено до наказу», а всі інші заяви з пріоритетністю отримають статус «Деактивовано (у зв’язку із зарахуванням на навчання)».

Проте, вступники мають право брати участь у конкурсі на контракт на другому етапі. Для цього напроти деактивованої заяви, за якою вступник має бажання вступити на контракт, у меню «Активні дії» потрібно встановити позначку «Підтверджую бажання бути зарахованим за цією заявою на контракт, навіть у разі зарахування за будь-якою іншою заявою з пріоритетністю». Також активувати деактивовані заяви за зверненням вступника можуть фахівці приймальних комісій вишів.

Як повідомили у МОН, близько 20 тисяч вступників не отримали рекомендацій на жоден із поданих пріоритетів. У їхніх заяв залишився статус «Допущено», і у них також ще залишається можливість вступити на контракт після 11 серпня.

Проконсультуватися або поставити запитання щодо вступу вступники можуть у телеграм-каналі Приймальної комісії, чаті вступника або електронною поштою Приймальної комісії pk_nuft@ukr.net.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 07-08-2025
Читайте також:
Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води

24 вересня 2021 року здобувачі групи ХЕ-1-12 освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом зі своєю наставницею професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою відвідали Музей води. Карантинні заходи вносять корективи у наше життя, проте, всі охочі до культурно-освітнього розвитку зібралися та в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води 27 вересня 2021

Англомовний лекторій від представниці Швейцарської освітньої групи для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 квітня для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся англомовний лекторій від регіональної менеджерки Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі Крістіни Кірілової. Сьогодні створена в 1982 році SEG – це 5 закладів вищої освіти з кампусами у різних франко- і німецькомовних регіонах Швейцарії. З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовний лекторій від представниці Швейцарської освітньої групи для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 22 квітня 2021

Наші здобувачі-менеджери персоналу на кар’єрному заході – Webinarium Camp

8-9 серпня 2023 року фахівці BAT «Україна» у співпраці з HR-агенцією «UGEN» провели Webinarium Camp – унікальний захід для здобувачів вищої освіти та випускників ЗВО, хто прагне працювати у сферах маркетингу, HR, фінансів і виробництва. Організатори провели кемп у цікавому форматі: першого дня відбулася онлайн-зустріч, де спікери пояснили особливо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачі-менеджери персоналу на кар’єрному заході – Webinarium Camp 16 серпня 2023

Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека і якість дієтичної і аюрведичної харчової продукції»

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека і якість дієтичної і аюрведичної харчової продукції» для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної тааюрведичної харчової продукції». Тема лекції – «І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека і якість дієтичної і аюрведичної харчової продукції» 07 грудня 2022