Н У Х Т

Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України

31 жовтня 2024

Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України

Науково-дослідницька практика здобувачів НУХТ в Інституті садівництва НААН України успішно відбулася у межах угоди про співпрацю, забезпечуючи унікальні можливості для навчання й професійного розвитку магістрів. Під час практики здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійними програмами «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Технології в ресторанному господарстві» працювали під керівництвом досвідчених фахівців, зокрема у сучасних лабораторіях Інституту садівництва НААН України.

Здобувачі отримали доступ до наукових і технічних ресурсів інституту, більшість для успішного виконання практичних завдань, і мали нагоду отримати необхідні знання на практиці.

Колектив інституту не тільки створив належні умови для проходження практики, а й провів інструктаж з безпеки та забезпечував кваліфіковане керівництво практикою. Ця практика стала наступним етапом у підготовці майбутніх фахівців, дозволяючи здобувачам глибше опанувати обрану спеціальність та ознайомитися з передовими розробками у сфері харчових технологій.

Від університету керівництво науково-дослідницькою практикою здійснювалося професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним.

Колектив кафедри висловлює подяку професору Олександру Литовченку та відділу зберігання, переробки та аналітичних досліджень у садівництві Інституту садівництва НААН України за внесок у розвиток науково-освітньої співпраці між НУХТ та інститутом.

Опублікований: 31-10-2024
Читайте також:
Дипломами конкурсу «Майбутнє туристичної галузі України» нагороджені наші студентки

3 грудня 2018 року відбувся фінал Студентського стипендіального конкурсу «Майбутнє туристичної галузі України». Конкурс проводиться двічі на рік із метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи у туристичній галузі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дипломами конкурсу «Майбутнє туристичної галузі України» нагороджені наші студентки 05 грудня 2018

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Перший науковий захід у 2019-2020 навчальному році – науковий семінар «Сучасні аспекти використання пряно-ароматичних трав та спецій у закладах ресторанного господарства» проведений кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 27 вересня 2019 р. Захід відбувся завдяки с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 30 вересня 2019

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря»

Повномасштабне вторгнення агресора внесло свої жорстокі корективи у наше життя й зруйнувало безліч планів – особистих, професійних, освітніх. Ще 3 лютого 2022 року доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексій Пилипенко за дорученням оргкомітету Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відновлено роботу з організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря» 09 жовтня 2023

Особливості дистанційного навчання, або, як поєднати корисне з приємним

Період неочікуваного і, як виявляється, тривалого карантину змусив кожного з нас змінити свій робочий ритм, налаштуватися на роботу на відстані – модерація роботи викладачів кафедр, перегляд освітньо-професійних програм і навчальних планів, консультування і перевірка курсових тощо. Крім того, за умов карантину доводиться дистанціюватися, обмежуючи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості дистанційного навчання, або, як поєднати корисне з приємним 09 квітня 2020