Н У Х Т

Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України

31 жовтня 2024

Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України

Науково-дослідницька практика здобувачів НУХТ в Інституті садівництва НААН України успішно відбулася у межах угоди про співпрацю, забезпечуючи унікальні можливості для навчання й професійного розвитку магістрів. Під час практики здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійними програмами «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Технології в ресторанному господарстві» працювали під керівництвом досвідчених фахівців, зокрема у сучасних лабораторіях Інституту садівництва НААН України.

Здобувачі отримали доступ до наукових і технічних ресурсів інституту, більшість для успішного виконання практичних завдань, і мали нагоду отримати необхідні знання на практиці.

Колектив інституту не тільки створив належні умови для проходження практики, а й провів інструктаж з безпеки та забезпечував кваліфіковане керівництво практикою. Ця практика стала наступним етапом у підготовці майбутніх фахівців, дозволяючи здобувачам глибше опанувати обрану спеціальність та ознайомитися з передовими розробками у сфері харчових технологій.

Від університету керівництво науково-дослідницькою практикою здійснювалося професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним.

Колектив кафедри висловлює подяку професору Олександру Литовченку та відділу зберігання, переробки та аналітичних досліджень у садівництві Інституту садівництва НААН України за внесок у розвиток науково-освітньої співпраці між НУХТ та інститутом.

Опублікований: 31-10-2024
Читайте також:
Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств

Кафедра готельно-ресторанної справи організувала гостьову онлайн-лекцію «HR-консалтинг для готельно-ресторанного бізнесу»на платформі Zoom. Запрошений лектор – управляюча мережі закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily», магістр з готельно-ресторанної справи і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 2014 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств 16 квітня 2020

Успішне завершення практик здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Практика є невід’ємною складовою навчання як бакалаврів, так і магістрів, оскільки сприяє підготовці конкурентоспроможних на українському та європейському ринках праці амбітних фахівців, здатних вирішувати практичні проблеми та складні спеціалізовані задачі, що характеризуються комплексністю та невизначеністю умов у сфері професійного харчування. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення практик здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 червня 2024

Подорож до німецькомовних країн на занятті з другої іноземної мови

14 грудня  2021 року здобувачі освіти третього курсу за спеціальністю «Туризм» на занятті з другої іноземної мови (німецька) разом із доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольгою Неживою здійснили віртуальну подорож до німецькомовних країн. Під час заняття здобувачі освіти познайомилися із країнами Європи, де розмовляють німецьк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож до німецькомовних країн на занятті з другої іноземної мови 15 грудня 2021

Досвід практичної підготовки у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

Проблемна науково-дослідна лабораторія – важливий центр проведення наукових досліджень в університеті. Магістрант освітньої програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Владислав Тесля дуже радий, що проходив науково-дослідницьку практику саме тут. Практика у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ стала для нього надзвичайно цінним досвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід практичної підготовки у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 27 серпня 2024