Н У Х Т

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології»

14 березня 2019

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології»

13 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття «Технологія страв із смаженого м’яса та січеної маси з м’яса» асистента Ганни Березової з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів першого скороченого курсу спеціальності 181 «Харчові технології».

На занятті були присутні  завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч, викладачі кафедри, представники деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Викладач розпочала заняття вчасно, зазначила тему, мету та план роботи, провела перевірку присутності студентів та їх підготовку до заняття, визначила чергових по лабораторії, нагадала основні правила техніки безпеки при роботі з кухонним устаткуванням та інвентарем. Під час заняття студенти згадали пройдений на лекції матеріал, зокрема: класифікацію м’ясної сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства; особливості технології січених виробів з м’яса; способи теплового оброблення м’яса та їх особливості. Після повторення теоретичного матеріалу студенти мали змогу продемонструвати рівень своєї кулінарної майстерності, приготувавши страви та кулінарні вироби, дегустація яких відбулася наприкінці заняття.

Викладач системно та послідовно ознайомлювала студентів із навчальним матеріалом, підтримуючи зв’язок із лекційним курсом і теоретичним матеріалом інших дисциплін. Лабораторне заняття було проведене з використанням мультимедійної презентації.

Колеги, присутні на відкритому занятті, відзначили професійну компетентність і високий науково-методичний рівень викладання Ганни Березової, а також її хист щодо роботи зі студентами. Колектив кафедри вітає колегу з успішно проведеним заняттям і бажає їй подальших наукових та творчих успіхів!

Опублікований: 14-03-2019
Читайте також:
Заклади вищої освіти отримають рекомендації з акредитації освітніх програм

Усі українські заклади вищої освіти отримають мінімальний пакет нормативних актів, рекомендацій і роз’яснень стосовно всіх процедур акредитації освітніх програм. Про це повідомили в Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти. Також у агентстві зазначили, що Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюватиметься під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заклади вищої освіти отримають рекомендації з акредитації освітніх програм 23 серпня 2019

Завершується приймання заяв до магістратури

Сьогодні о 18:00 наші відбіркові комісії завершать приймання заяв на бюджет і контракт від вступників до магістратури на основі диплома бакалавра, спеціаліста, магістра. Далі ми зможемо добирати студентів лише на контракт. Ця можливість буде відкрита до 30 листопада. Бюджетні місця розподілятимуться за алгоритмом адресного розміщення державного і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується приймання заяв до магістратури 21 серпня 2023

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з трендовими закладами рестораторів Зарічанських

30 листопада відбувся гостьовий лекторій для здобувачів 2 курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» від менеджменту закладу ресторанного господарства при сімейному клубі для відпочинку на березі Дніпра «Яхта Київ» – управляючого Олексія Кіосева та адміністратора Дарини Креуш. Гостьові спікери познайомили здобувачів освіти з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з трендовими закладами рестораторів Зарічанських 01 грудня 2021

Наші дослідники аналізують імплементацію екологічного законодавства Європейського Союзу

Науковці кафедри екологічної безпеки та охорони праці у співпраці з колегами з Університету Масарика (Чеська Республіка) за підтримки проєктів ЄС програми Еразмус+  аналізують імплементацію екологічного законодавства ЄС у законодавче поле України. У серії видань бази Scopus вийшла їх чергова стаття «Стан виконання Угоди про асоціацію між Україною ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші дослідники аналізують імплементацію екологічного законодавства Європейського Союзу 22 серпня 2022