Н У Х Т

Фахівець кафедри харчової хімії провела рубіжну контрольну роботу у профорієнтованому класі

10 травня 2018

Фахівець кафедри харчової хімії провела рубіжну контрольну роботу у профорієнтованому класі

Традиційно навесні фахівці підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету проводять другу рубіжну контрольну роботу з конкурсних предметів на підготовчому відділенні та в профорієнтованих класах. До проведення цього заходу запрошуються і викладачі НУХТ, зокрема, кафедри харчової хімії. Днями старший викладач кафедри Христина Омельченко провела таку контрольну роботу з хімії у профорієнтованому класі провідного навчального закладу Києва - Технічного ліцею Дніпровського району.

Мета цього заходу – перевірка набутих знань з хімії, стану підготовки абітурієнтів до складання ними ЗНО з хімії, а також здійснення профорієнтаційної роботи задля популяризації нашого ВНЗ. Перед початком контрольної роботи наш викладач розповіла про затребуваність, авторитет інженерної освіти та її майбутню користь, а також про нові умови вступної кампанії і навчання в нашому університеті, студентське життя, перспективи працевлаштування та кар’єрне зростання. Ліцеїсти отримали буклет із інформацією для вступника про Навчально-науковий інститут харчових технологій та важливими таблицями з хімії, які знадобляться у навчальному процесі.

Зазначимо, що Технічний ліцей Дніпровського району досягнув значних успіхів на освітній ниві, надає якісну освіту і підготовку до вступу і навчання у вищих навчальних закладах. Наш університет пишається студентами, які є випускниками Технічного ліцею, і відзначає їх відмінні здібності до навчання і науково-дослідницької діяльності, організаційної та культурно-масової роботи.

Тож чекаємо на нові зустрічі з ліцеїстами і запрошуємо до вступу до Національного університету харчових технологій!

Опублікований: 10-05-2018
Читайте також:
Фахова література від партнерів

Бібліотека кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління поповнилася фаховою літературою. Партнер кафедри, компанія «ПРОКСИС™» – лідер у реалізації промислових комп’ютерів і компонентів промислового Інтернету речей (IIoT), що допомагає розвивати цей напрямок на території України, оплатила для кафедри річну підписку на три суча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахова література від партнерів 10 лютого 2021

Правила і порядок експорту-імпорту органічної продукції опанували магістранти

21 жовтня 2024 року відповідно до плану роботи кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася відкрита лекція доцентки Наталії Фалендиш з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правила і порядок експорту-імпорту органічної продукції опанували магістранти 23 жовтня 2024

Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф84 для молодих вчених, переможці якого отримають гранти Президента України (150 тис. гривень) для здійснення наукових досліджень у 2019 році. До участі приймаються нові наукові проекти, а також ті, які є продовженням попередніх досліджень та вже отримували гранти. Термін прийому за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України 17 липня 2018

Відмінний фініш бакалаврів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Сьогодні на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання. До складу екзаменаційної комісії увійшли професори кафедри Марина Білько і Віталій Прибильський та доцент Микола Бондар. Очолив ЕК завідувач кафедри Анатолій Куц. На захисті також були присутні викладачі  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відмінний фініш бакалаврів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 15 лютого 2023