Н У Х Т

Фахівець кафедри харчової хімії провела рубіжну контрольну роботу у профорієнтованому класі

10 травня 2018

Фахівець кафедри харчової хімії провела рубіжну контрольну роботу у профорієнтованому класі

Традиційно навесні фахівці підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету проводять другу рубіжну контрольну роботу з конкурсних предметів на підготовчому відділенні та в профорієнтованих класах. До проведення цього заходу запрошуються і викладачі НУХТ, зокрема, кафедри харчової хімії. Днями старший викладач кафедри Христина Омельченко провела таку контрольну роботу з хімії у профорієнтованому класі провідного навчального закладу Києва - Технічного ліцею Дніпровського району.

Мета цього заходу – перевірка набутих знань з хімії, стану підготовки абітурієнтів до складання ними ЗНО з хімії, а також здійснення профорієнтаційної роботи задля популяризації нашого ВНЗ. Перед початком контрольної роботи наш викладач розповіла про затребуваність, авторитет інженерної освіти та її майбутню користь, а також про нові умови вступної кампанії і навчання в нашому університеті, студентське життя, перспективи працевлаштування та кар’єрне зростання. Ліцеїсти отримали буклет із інформацією для вступника про Навчально-науковий інститут харчових технологій та важливими таблицями з хімії, які знадобляться у навчальному процесі.

Зазначимо, що Технічний ліцей Дніпровського району досягнув значних успіхів на освітній ниві, надає якісну освіту і підготовку до вступу і навчання у вищих навчальних закладах. Наш університет пишається студентами, які є випускниками Технічного ліцею, і відзначає їх відмінні здібності до навчання і науково-дослідницької діяльності, організаційної та культурно-масової роботи.

Тож чекаємо на нові зустрічі з ліцеїстами і запрошуємо до вступу до Національного університету харчових технологій!

Опублікований: 10-05-2018
Читайте також:
День вишиванки на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

18 травня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся діджитал-флешмоб до Дня вишиванки. Вишиванка – генетичний код нашої нації, символ та оберіг українського народу. Носити вишиванку – це сучасно, автентично, самобутньо. Одягаючи вишиванку, ми плекаємо національну ідентичність і зберігаємо традиці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 19 травня 2023

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій визначився з кандидатурою завідувача кафедри

3 грудня 2020 року відбулися збори органу громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ). Враховуючи обмеження, введені постановою Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби C...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій визначився з кандидатурою завідувача кафедри 04 грудня 2020

Перший профорієнтаційний захід Підготовчого відділення в новому навчальному році

3 вересня 2021 р. завідувачка Підготовчого відділення університету Валентина Кудіна завітала до Баришівського Навчально-виховного комплексу «Гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», що знаходиться у мальовничому містечку Баришівка на Київщині. У школі функціонують три профільні класи: іноземної філології, інформаційно-технологічний та біоте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший профорієнтаційний захід Підготовчого відділення в новому навчальному році 06 вересня 2021

Бакалаври-скороченики захищають кваліфікаційні роботи на актуальні для сьогодення теми

Під час захисту дипломних проєктів за освітньою програмою «Інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв» бакалаври денної форми навчання (а із сьогоднішнього дня – уже кваліфіковані інженери) представили розробки обладнання і технологічних ліній для сушіння розчинів саліцилової кислоти, систем очищення води для ін’єкційних розчинів, гран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-скороченики захищають кваліфікаційні роботи на актуальні для сьогодення теми 11 червня 2021