Н У Х Т

Призові місця на всеукраїнських фахових конкурсах виборюють наші викладачі

28 січня 2021

Призові місця на всеукраїнських фахових конкурсах виборюють наші викладачі

Всеукраїнський конкурс «Учитель року», започаткований Міністерством освіти і науки України і проводиться з метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення й підтримки талановитих педагогічних працівників, підвищення фахового рівня та майстерності, популяризації передового педагогічного досвіду.

У 2020 році Конкурс набув особливої актуальності, завдяки оголошенню 2020-2021 навчального року Роком математики, що дає змогу привернути увагу усього суспільства до розвитку математичної грамотності не лише у школярів, а й у інших громадян.

Викладачка математики Волинського фахового коледжу НУХТ Тетяна Пугач взяла участь у І (зональному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» у номінації «Математика».

Перший етап конкурсу складався з трьох випробувань: «Тестування», «Майстер-клас» і «Дистанційний урок». Наша номінантка, за найкращими традиціями української школи, ділилася своєю педагогічною майстерністю та досвідом, що ґрунтуються на педагогічній ідеї, яку викладачка представляла на конкурсі – «Розвиток навичок ХХІ століття на уроках математики з використанням технологій змішаного навчання».

Конкурсні випробування «Майстер-клас» і «Дистанційний урок» відбувалися в онлайн-режимі, як демонстрація методичної майстерності педагогів із реалізації власної педагогічної ідеї. Тетяна Пугач успішно презентувала використання інтерактивних програмних продуктів Padlet, Miro, Google Classroom для спільної дистанційної роботи з документами, таблицями та презентаціями в реальному часі.

За результатами оцінювання конкурсних випробувань І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» у номінації «Математика» наша викладачка посіла ІІ місце в своїй відбірковій групі.

Щиро вітаємо! Бажаємо натхнення, нових відкриттів і досягнень, творчих злетів і перемог!

Опублікований: 28-01-2021
Читайте також:
Наукові дослідження магістрантів на обладнанні, подарованому стейкхолдером

У наукових лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології магістрантка, здобувачка групи ФБ-1-2М Мар’яна Красько (керівниця – доцентка Вікторія Красінько) працює над виконанням магістерської роботи «Активність дріжджових кілер-токсинів проти патогенних мікроорганізмів». Кілер-токсини – це білки або глікопротеїни з низькою молекулярною масою, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження магістрантів на обладнанні, подарованому стейкхолдером 07 квітня 2023

Святкові вітання від Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку

У нинішні буремні часи нам всім не завадить трохи свята, особливо, якщо воно сповнене справжніми українськими традиціями. Різдво – це завжди про надію, світло та віру. І навіть робочі будні можуть стати неймовірно натхненними, якщо ми зробимо їх такими. Наша творча молодь і фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкові вітання від Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку 28 грудня 2023

Глибокі й колоритні розвідки на секції «Гуманітарні науки»

У рамках проведення ювілейної 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулися засідання підсекцій «Історія України», «Історія української культури», «Філософія та психологія» секції «Гуманітарні науки». Студенти представили науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глибокі й колоритні розвідки на секції «Гуманітарні науки» 12 квітня 2024

День знайомств: відбувся перший у 2021 році День відкритих дверей НУХТ

Більше дізнатися про виш своєї мрії й почути відповіді на питання, що хвилюють, змогли 6 лютого майбутні вступники, приєднавшись до чергового онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ. Профорієнтаційний івент розпочався з відеофільму про наш університет. Дізнавшись про його історію, структурні підрозділи, студентський кампус, дозвілля й спорт, учасники зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День знайомств: відбувся перший у 2021 році День відкритих дверей НУХТ 06 лютого 2021