Н У Х Т

Атестація здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

18 лютого 2022

Атестація здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

На кафедрі готельно-ресторанної справи у формі атестаційного екзамену відбулася атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня заочної та заочної скороченої форм навчання.

Привітали студентів і побажали їм успішно продемонструвати набуті теоретичні знання та практичні навички голова Екзаменаційної комісії, в.о. завідувача кафедри, доцентка Лариса Шаран, а також члени комісії, доценти Олена Шидловська, Олег Бортнічук, Асьят Абрамова і секретар, асистент Артем Ущаповський.

Атестаційний екзамен, організований із використанням технологій дистанційного навчання, включав завдання з нормативних навчальних дисциплін організація готельного господарства, організація ресторанного господарства, технологія продукції ресторанного господарства, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.

Екзаменаційна комісія оцінила рівень загальних і спеціальних компетентностей здобувачів освіти з присвоєнням їм освітньої кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Вітаємо 75 бакалаврів з готельно-ресторанної справи зі здобуттям першого (бакалаврського) рівня вищої освіти! Бажаємо випускникам успішної професійної реалізації, кар’єрного зростання і особистого розвитку! Викладачі кафедри чекають на вас з 26 квітня по 17 травня для реєстрації на ЄВІ з іноземної мови для продовження навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в рідній альма-матер на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка! 

Опублікований: 18-02-2022
Читайте також:
Про передові технології й тонкощі розроблення нових продуктів дізналися студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» за участі викладачів кафедри, доцентів Інни Зінченко та Наталії Фалендиш відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів». З особливостями виробництва чаю студентів ознайомив спеціальний гість – з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про передові технології й тонкощі розроблення нових продуктів дізналися студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 грудня 2018

Підприємницькі навички, соціальні кейси та «цифра»: готуємо HR-менеджерів нової хвилі

Розвиток підприємницького мислення у молоді як універсальної навички (soft skill) майбутнього – стратегічне завдання освіти, що готує її бути проактивними лідерами і драйверами інновацій у будь-якій сфері. При цьому очевидним є тренд: молодь дедалі активніше купує чи іде працювати в компанії з чіткою соціальною позицією, eco-friendly політикою і че...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підприємницькі навички, соціальні кейси та «цифра»: готуємо HR-менеджерів нової хвилі 13 червня 2025

У пошуку вмотивованих вступників

Наші викладачі продовжують консультувати школярів щодо вибору майбутньої професії, яка найкраще відповідає їхнім інтересам, здібностям і потребам ринку праці. Для цього вони організовують різноманітні заходи – презентації навчальних програм, екскурсії на підприємства, зустрічі з успішними випускниками, кар'єрні консультації тощо. Ефективна профорі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку вмотивованих вступників 15 квітня 2024

Пакувальні машини та технології очима молоді

У рамках 88-ї Міжнародної наукової конференції «Наукові досягнення молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» молоді вчені, аспіранти і студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки працюють у секції «Харчові технології та інженерія», підсекції «Машини та технології пакування», присвяченій актуальним питанням в індустрії па...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальні машини та технології очима молоді 02 травня 2022