Н У Х Т

Атестація здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

18 лютого 2022

Атестація здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

На кафедрі готельно-ресторанної справи у формі атестаційного екзамену відбулася атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня заочної та заочної скороченої форм навчання.

Привітали студентів і побажали їм успішно продемонструвати набуті теоретичні знання та практичні навички голова Екзаменаційної комісії, в.о. завідувача кафедри, доцентка Лариса Шаран, а також члени комісії, доценти Олена Шидловська, Олег Бортнічук, Асьят Абрамова і секретар, асистент Артем Ущаповський.

Атестаційний екзамен, організований із використанням технологій дистанційного навчання, включав завдання з нормативних навчальних дисциплін організація готельного господарства, організація ресторанного господарства, технологія продукції ресторанного господарства, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.

Екзаменаційна комісія оцінила рівень загальних і спеціальних компетентностей здобувачів освіти з присвоєнням їм освітньої кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Вітаємо 75 бакалаврів з готельно-ресторанної справи зі здобуттям першого (бакалаврського) рівня вищої освіти! Бажаємо випускникам успішної професійної реалізації, кар’єрного зростання і особистого розвитку! Викладачі кафедри чекають на вас з 26 квітня по 17 травня для реєстрації на ЄВІ з іноземної мови для продовження навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в рідній альма-матер на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка! 

Опублікований: 18-02-2022
Читайте також:
Зі сучасним маркетингом у HoReCa знайомилися наші викладачі

Викладачі кафедр готельно-ресторанної справи та технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали live «Сучасний маркетинг у HoReCa: тренди, інструменти, ефективність» від компанії «Choice». Спікери, стратегиня та засновниця «Golda Agency», екс-маркетинг-директорка «First Line Group», екс-керівниця проєктів «Fozzy Group» Олеся Чорна та спів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасним маркетингом у HoReCa знайомилися наші викладачі 28 грудня 2021

За лаштунками fashion-менеджменту побували студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу»

Як влаштований проектний менеджмент у fashion-індустрії, дізнавалися студенти 1 і 2 курсів освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, які разом із викладачем Юлією Гринюк відвідали Junior Fashion Week 2019 у КВЦ «Парковий». Цьогоріч тиждень дитячої моди став продовженням світових екологічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За лаштунками fashion-менеджменту побували студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» 21 жовтня 2019

Вступникам до магістратури: стратегічні інженерні спеціальності НУХТ

Гей, майбутні магістри! У вас є унікальний шанс здобути омріяний освітній ступінь за стратегічними інженерними спеціальностями! Маємо круті освітні програми: - Інжиніринг харчових виробництв- Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв- Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв- Прикладна механіка- Електротехнічні системи е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам до магістратури: стратегічні інженерні спеціальності НУХТ 12 серпня 2024

Генетика в онлайн-режимі

У студентів третього курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» у режимі відеоконференції на платформі Zoom відбулася лекція з дисципліни «Генетика». Доцент Оксана Скроцька у доступній формі пояснила студентам особливості розташування генів у хромосомах, яким чином вимірюють відстань між генами та від чого залежить сила зчеплення між ними...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Генетика в онлайн-режимі 23 вересня 2020