Н У Х Т

Студенти-маркетологи серед переможців кейс-чемпіонату від компанії Unilever

30 березня 2018

Студенти-маркетологи серед переможців кейс-чемпіонату від компанії Unilever

Студенти кафедри маркетингу взяли участь у Міжнародному конкурсі «Unilever Future Leaders League» від компанії Unilever, що є одним зі світових лідерів на ринку продуктів харчування. Захід спрямований на вирішення реальних кейсів, які постають перед бізнесом. В Україні такий кейс-чемпіонат влаштовується вперше.

У конкурсі зареєструвались близько 300 команд, а у фінал вийшли лише 10. Студентка Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ 4-го курсу спеціальності «Маркетинг» Ольга Гончарова у фіналі разом зі своєю командою посіла почесне 3-є місце. Виступи оцінювалися з урахуванням наступних критеріїв: бізнес-застосування запропонованої ідеї; якість аналізу і аргументації; орієнтація на споживача; інноваційний підхід та креативність; чітка і продумана реалізація ідеї; презентаційні навички.

Участь у Unilever Future Leaders League дає можливість застосувати свої ідеї на практиці, реально вплинути на розвиток брендів у сучасному світі маркетингу та отримати досвід. Це унікальний шанс проявити себе і внести свій вклад у розвиток бізнесу компанії, вирішуючи реальні завдання, які стоять перед Unilever.

Студенти зустрілися зі співробітниками та топ-менеджерами компанії, а також мали можливість обмінятися досвідом із однолітками, і, відтепер, колегами по галузі.

Головне, що отримали учасники - безцінний досвід у сфері маркетингу, можливість відкрити себе з нової сторони та стати на крок ближче до ролі майбутнього лідера.

Опублікований: 30-03-2018
Читайте також:
Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Онлайн-навчання продовжується, тому і профорієнтаційна робота поки не змінила свій формат, але саме він дозволяє охопити відокремлені структурні підрозділи НУХТ в усіх куточках України. Із метою представлення освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 15 лютого 2022

Знайомство з майбутніми студентами – учнями Гімназії біотехнологій №177 та Технічного ліцею Дніпровського району

Потужний профорієнтаційний марафон НУХТ, ініційований Центром моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, 8 і 9 лютого продовжився зустрічами з майбутніми вступниками у Гімназії біотехнологій №177 та Технічному ліцеї Дніпровського району Києва. 8 лютого директорка Центру Олена Подобій, деканка факультету біотехнології та е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з майбутніми студентами – учнями Гімназії біотехнологій №177 та Технічного ліцею Дніпровського району 12 лютого 2024

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів

21 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» зі спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства». Роботи студентів оцінювала Державна екзаменаційна комісія (ДЕК) у складі: провідного наукового співр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів 22 лютого 2017

Здобувачі НУХТ на міжнародній арені: Х Міжнародна студентська конференція «Student in Bucovina»

Партнери НУХТ із румунського Університету «Штефан чел Маре» (місто Сучава, Румунія) щорічно проводять Міжнародну наукову конференцію молодих вчених і студентів. І традиційно наша молодь бере участь у цьому заході. Нинішнє покоління студентів із насолодою згадує досвід подорожей, розвиток навичок soft skils під час спілкування з митниками та розшуку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі НУХТ на міжнародній арені: Х Міжнародна студентська конференція «Student in Bucovina» 18 листопада 2022