Н У Х Т

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого»

17 лютого 2023

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого»

Колектив авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка гордий презентувати підручник «Кулінарна ЕТНОЛОГІЯ» у рамках проєкту «Книга від вченого».

Метою проєкту є підтримка талановитих вчених, сприяння їхній самореалізації та стимулювання подальшої творчої наукової діяльності шляхом популяризації професійних здобутків у суспільстві.

Автори дуже натхненно і відповідально працювали над рукописом з 2015 по 2019 роки. Видання на 756 друкованих сторінках не тільки ґрунтовне теоретично, а й кольорово проілюстроване понад 500 світлинами страв кухонь народів світу, значна кількість яких авторські.

У кожному розділі підручника представлено детальну характеристику національних кухонь країн світу, зокрема традиції та особливості кулінарного оброблення сировини; асортимент і технологію традиційних страв, особливості їх подавання; гастрономічні звички і традиції, особливості харчування народів світу.

Підручник рекомендований для здобувачів вищої освіти, фахівців з готельно-ресторанного бізнесу, а також гастро-ентузіастів і поціновувачів кулінарного мистецтва.

Підготовку рукопису до друку здійснювали доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Віта Цирульнікова і Ольга Пушка.

В успішне завершення багаторічної праці вірив мудрий керівник, який мотивував і надихав до роботи над книгою, Віктор Доценко.

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка вдячний організаторам проєкту, Офісу підтримки вченого, адже це сприяє промоції наукової діяльності, творчому науковому пошуку, підвищенню професійного статусу і просуванню бренду факультету у вітчизняному освітньому середовищі.

Тримаємо освітній фронт! Освіченість – також наша зброя!

Опублікований: 17-02-2023
Читайте також:
Оцінюємо кращі зразки упаковки та етикеток, розроблених і виготовлених в Україні

Щороку партнер і добрий друг нашого університету – Клуб пакувальників України проводить традиційні конкурси кращих зразків упаковки та етикеток, розроблених і виготовлених в Україні, «Українська зірка упаковки», «Українська етикетка» та «Упаковка майбутнього». Наш університет готує фахівців пакувальної галузі, зокрема, за освітньою програмою «Комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оцінюємо кращі зразки упаковки та етикеток, розроблених і виготовлених в Україні 10 травня 2022

Перспективи дівчат у технологіях оцінювала здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Студентка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Софія Бойко 7-8 червня 2022 взяла участь у саміті «Perspektywy Women in Tech Summit», що налічує більше 10 тисяч відвідувачів офлайн та онлайн, більше ніж зі 100 країн світу. Наша здобувачка долучилася до інших представниць з України, разом із якими продемонструвала, що і ми також рухаємось у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи дівчат у технологіях оцінювала здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 10 червня 2022

Традиції святкування Різдва в Україні та США порівнювали здобувачі у рамках святкового онлайн-заходу

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбувся святковий онлайн-захід «Christmas», який організувала та провела викладачка Наталія Божок спільно з давнім партнером кафедри Stuart Snuggs зі студентами 1 курсу факультету автоматизації і комп’ютерних систем. За гарною традицією студенти з викладачами розпочали захід із обговоре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції святкування Різдва в Україні та США порівнювали здобувачі у рамках святкового онлайн-заходу 11 грудня 2020

Неординарні дипломні рішення актуальних HR-проблем презентували випускники  освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці»

Шалений ритм життя, недоспані ночі, нервування … можна видихнути і розмістити такий довгоочікуваний пост «Мамо, я бакалавр!» в Instagram. Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту щиро вітають своїх 28 випускників освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» із захистом, за результатами якого третина отримала оцінку «відмін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неординарні дипломні рішення актуальних HR-проблем презентували випускники освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» 26 червня 2019