Н У Х Т

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

15 травня 2025

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

Останній рік навчання у бакалавраті для четвертокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») завершується переддипломною практикою та виконанням кваліфікаційних робіт.

Понад 70 здобувачів освіти були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження переддипломної практики до закладів ресторанного господарства різних регіонів України та м. Києва.

Здобувачі мали можливість самостійно обрати заклади-бази практики, які б максимально враховували їх професійні інтереси, тематику майбутньої кваліфікаційної роботи, перспективи працевлаштування та майбутнього кар’єрного зростання.

Базами практики стали як постійні партнери, так і нові потенційні стейкхолдери та роботодавці кафедри – ресторани «Первак», «Прага», «Мама Манана», «100 років тому вперед», «Чорноморка», «HANAMI», «Міністерство чебуреків», «Trattoria 5», «Fujiwara YOSHI», «Інша Полтава», «СушиЯ», заклади харчування при міжнародній мережі готелів «Фермонт», кафе «Frankly», «Маріанна», «Млинок», «Браво», кафе-кондитерські «Honey», «ÉCLAIR LITTLE ART WORK» та інші.

Високий рівень закладів, дружні колективи, відкритість керівництва дозволили здобувачам максимально корисно використати переддипломну практику, покращити свої професійні компетентності, ознайомитися зі сучасними гастротрендами, новітнім обладнанням, особливостями розроблення інноваційних конкурентоспроможних продуктів в умовах закладів, у тому числі і власного виробництва, набути навичок планування і організації роботи різних підрозділів, пліч-о-пліч попрацювати з відомими шеф-кухарями, використовуючи екзотичні, делікатесні інгредієнти та зібрати необхідний матеріал для виконання кваліфікаційної роботи.

За результатами захистів звітів з практики, враховуючи позитивні відгуки, отримані від закладів ресторанного господарства, більшість здобувачів освіти отримали оцінки «відмінно» та «добре».

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції радіє успіхам своїх студентів, бажає вдалого виконання та захисту кваліфікаційних робіт і щиро вірить, що її випускники отримають омріяну роботу, адже більшість з них мають необхідні знання та значний професійний досвід, за ними майбутнє України.

Опублікований: 15-05-2025
Читайте також:
Інсайти івент-менеджменту для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від успішної й талановитої випускниці

Цінним для сім’ї факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка є зустрічі зі своїми талановитими випускниками, які реалізувалися професійно і особистісно й готові ділитися знаннями і досвідом зі студентами. Цього разу спікерка – Вікторія Новікова, обдарована випускниця, учасниця студентського самоврядування, яка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти івент-менеджменту для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від успішної й талановитої випускниці 05 грудня 2022

Розширюємо співпрацю з інститутами НААН України

Попри нелегкі реалії сьогодення наш університет продовжує розширювати співпрацю з науковими установами України й зарубіжжя. Зокрема за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директора Інституту продовольчих ресурсів НААН Ільдуса Ібатулліна укладено Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти між академічними науковими спільнотами наши...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо співпрацю з інститутами НААН України 28 жовтня 2022

Кожний день – про важливе!

Науково-дослідна робота – один із векторів діяльності спільноти Вінницького фахового коледжу НУХТ. У обласному конкурсі проєктів податкових реформ серед здобувачів фахової передвищої освіти бачення багатьох переваг, у тому числі екологічності зеленого транспорту висловив майбутній фахівець з автомобільного транспорту Богдан Мошніков. Проте, студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кожний день – про важливе! 28 грудня 2023

Підсумки І туру ХІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

В університеті визначили переможців І туру ХІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка. Учасники гідно змагалися за перемогу. Креативними ідеями були сповнені їхні есе на тему «Ким би був Тарас Шевченко, якби жив сьогодні?». Переможцями стали: І місце – Надія Магден, Вікторія Коновалова (обидві – Навчально-нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки І туру ХІІ Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка 10 грудня 2021