Н У Х Т

Стипендіальна програма Університету штату Пенсільванія для українських науковців та аспірантів

03 травня 2022

Стипендіальна програма Університету штату Пенсільванія для українських науковців та аспірантів

Університет штату Пенсільванія (Penn State University) у партнерстві з Посольством України в США повідомляє про відкриття стипендіальної програми, до якої запрошуються українські науковці та аспіранти, які були змушені покинути своє місце перебування у результаті або з метою уникнення негативних наслідків російської агресії проти України.

Термін подання заявок – з 1 травня 2022 року, завершиться після наповнення програми.

Квота стипендіальної програми передбачає 20 місць із можливістю переїзду членів родини (дружина/чоловік, діти). Передбачувана тривалість програми – один календарний рік із можливістю продовження залежно від безпекової ситуації в Україні. Університет надаватиме стипендію, що покриватиме витрати на житло та проживання.

Обрані кандидати – українські науковці, які займаються академічними дослідженнями, або аспіранти закладів вищої освіти України, які перебувають на стадії дисертаційного дослідження – зможуть продовжувати власні дослідження або долучатися до проєктів, які проводять дослідники Penn State University. Наукові напрями, включені до ініціативи, є гнучкими: університет узгоджуватиме наукові інтереси потенційних українських науковців з інтересами факультетів.

Детальна інформація про академічні напрями університету та факультети, що долучилися до програми, розміщена у додатку.

Щоб подати заявку на програму, потрібно надіслати англійською мовою інформацію, що вказана у додатку, на електронну адресу: rnb5238@psu.edu. У копії до листа додати електронну адресу Посольства України у США: emb_us@mfa.gov.ua.

Опублікований: 03-05-2022
Читайте також:
Для поціновувачів шоколаду…

Напевно немає більш загадкового кондитерського виробу як шоколад, який зазнав багато різноманітних трансформацій від простого напою до широкого асортименту шоколадних виробів, які користуються неабияким попитом у всьому світі. Про сучасні технології виробництва шоколаду дізналися здобувачі відокремлених структурних підрозділів НУХТ під час гостьов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для поціновувачів шоколаду… 10 березня 2025

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений!

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершився щорічний конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», який цього року проводився з нагоди 135-річчя НУХТ, традиційно за підтримки ректорату та керівництва виробничого цеху №7 ПАТ «Київхліб». Конкурс складався з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений! 30 травня 2019

Офіційні результати додаткової сесії ЄВІ уже у е-кабінетах учасників

Учасники додаткової сесії ЄВІ, які вступатимуть до магістратури або аспірантури, отримали результати за шкалою 100-200 балів у своїх е-кабінетах. Інформація про рейтингові бали, що використовуються для розрахунку конкурсного бала, розміщена у вкладці «Результати». Щоб взяти участь у конкурсному відборі до магістратури, учасникам тестування потрібн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Офіційні результати додаткової сесії ЄВІ уже у е-кабінетах учасників 09 серпня 2024

Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу

Робота студентки-управлінця персоналом 4 курсу Аліни Пузиної виконана під керівництвом старшого викладача кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Юлії Гринюк зайняла першу позицію в рейтингу Міжнародного конкурсу наукових робіт «Black Sea Science 2020» (section «Economics and Administration»)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу 22 квітня 2020