Н У Х Т

Роз’яснення щодо блоку НМТ з математики

11 квітня 2022

Роз’яснення щодо блоку НМТ з математики

11 квітня 2022 року команда Українського центру оцінювання якості освіти надала роз’яснення щодо змісту, структури й оцінювання блоку національного мультипредметного тестування (НМТ) з математики.

Зміст завдань блоку НМТ з математики відповідатиме чинній програмі ЗНО, яка охоплює всі теми з алгебри й геометрії зі шкільного курсу.

Блок НМТ налічуватиме 20 завдань, серед яких: 14 завдань із вибором однієї правильної відповіді з п’яти запропонованих варіантів, 4 завдання на встановлення відповідності (потрібно встановити по 3 логічні пари) і 2 завдання відкритої форми з короткою відповіддю (неструктуровані завдання).

У математичному блоці НМТ не буде завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю. Завдання з математики оцінюватимуться відповідно до схеми нарахування балів ЗНО: по 1 балу за кожну правильну відповідь на завдання з вибором відповіді, по 1 балу за кожну правильно визначену логічну пару в завданнях на встановлення відповідності та по 2 бали за кожну правильну коротку відповідь. За виконання завдань математичного блоку НМТ можна отримати від 0 до 30 балів.

Учасники дізнаються про результати після виконання блоків НМТ. Пізніше результат кожного блоку буде переведений у шкалу 100-200 балів. Для отримання результату за шкалою 100-200 достатньо буде набрати хоча б один тестовий бал.

Кожний учасник тестування матиме можливість скористатися надрукованими довідковими матеріалами. Для розв’язання завдань із математики протягом тестування можна буде використовувати чернетку.

Опублікований: 11-04-2022
Читайте також:
Запрошуємо до участі у 90-ій Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Запрошуємо молодь до участі у 90-тій Ювілейній Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка відбудеться в нашому університеті 11-12 квітня 2024 року! Робота конференції проходитиме в секціях, тематика яких охоплює більшість напрямів харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо до участі у 90-ій Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів 16 січня 2024

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври

З 7 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) стартували публічні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» заочної форми навчання. Цього року до складу Екзаменаційної комісії долучені викладачі кафедри: к.т.н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври 10 лютого 2022

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Асистент кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Оксана Онофрійчук відвідала Верхівнянську філію Житомирського агротехнічного коледжу, де зустрілася зі студентами 4-го курсу. Під час зустрічі студенти ознайомилися з історією нашого університету, його структурою, умовами вступу, спеціальностями, за якими вони можуть здобути осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів 28 січня 2020

Професійні обов’язки із дотриманням високих стандартів сервісу навчилися виконувати наші здобувачі

Вереснева практика здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходила у кращих готельних підприємствах м. Києва і всієї України. Вони набували практичні навики у службах управління номерним фондом, службах обслуговування в номерах (room service), закладах харчування при готелях. Практиканти дізналися про виконання професійних обо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні обов’язки із дотриманням високих стандартів сервісу навчилися виконувати наші здобувачі 19 жовтня 2020