Н У Х Т

З новинками в галузі здорового харчування ознайомилися викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

30 вересня 2022

З новинками в галузі здорового харчування ознайомилися викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, доцентка Алла Башта та асистентка Тетяна Федоренко відвідали виставку «ЗДОРОВ'Я і ДОВГОЛІТТЯ-2022», тематикою якої є здоровий спосіб життя і методи природного оздоровлення організму людини.

Оскільки харчування є визначальним чинником способу життя, а відповідно, і здоров’я організму людини, для викладачів є цікавими представлені на виставці розробки в галузі природних методів лікування, а також способи застосування трав’яних зборів, продуктів бджолярства, грибів, нетрадиційної рослинної сировини, бальзамів та олій у виробництві оздоровчих харчових продуктів.

Репрезентовані на виставці продукти та послуги базуються на застосуванні сировини рослинного, тваринного або мінерального походження, і спрямовані на усунення причин захворювання, а не його симптомів, шляхом підтримки здоров'я організму в цілому. Саме з такими підходами до створення продуктів нового покоління знайомлять викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітніми програмами «Харчові технології та інженерія» та «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Плідним було спілкування з представниками ТОВ НАТУРАЛЬНІ ЕСЕНЦІЇ з м. Миколаїв, що виробляють 100% чисті ефірні олії, гідролати преміум класу та вирощують лікарські трави. Працівники компанії в умовах воєнних дій в регіоні змогли зібрати врожай пряно-ароматичних культур, займаються реалізацією ефірних олій та гідролатів, при цьому волонтерять, активно допомагаючи ЗСУ.

На виставці також репрезентована продукція ТМ Promise-joy з м. Вінниця. Компанія займається виробництвом продуктів здорового харчування по технології Rawfood: сирі, без впливу високих температур (до 40⁰С) олії, пасти, клітковина, напій «комбуча».

Цікавим є стенд представників фармацевтичної компанії FITOPHARMA, де можна ознайомитися з фітопрепаратами традиційної медицини В’єтнаму, зокрема у формі рослинних чаїв, екстрактів, капсул. На виставці також репрезентовані виробники органічної продукції, відбуваються дегустації продуктів для веганів.

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів продовжують співпрацювати з виробниками оздоровчих харчових продуктів, запрошуючи представників компаній для проведення гостьових занять, участі в конференціях, здійснення спільних наукових розробок. 

Опублікований: 30-09-2022
Читайте також:
По особливому відзначили день народження Миколи Гоголя на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася чергова онлайн-прем’єра відеовистави, створеної колективом акторів Театру на Подолі в межах арт-проєкту «Театр-360 градусів». У день народження Миколи Гоголя аматорський колектив представив глядачу своє бачення повісті «Шинель». Завдяки тому, що квитки на виставу протягом десяти днів були безкоштовними, до перегляду долучилися здобувачі Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

По особливому відзначили день народження Миколи Гоголя на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 квітня 2021

Мистецтво комунікації в маркетингу: наші здобувачі презентували креативні рішення

Презентувати себе, свої ідеї, свій бізнес є важливим вмінням маркетологів, яке допоможе їм краще донести маркетингові пропозиції до своїх колег, партнерів та інвесторів. Нещодавно здобувачі спеціальності 075 «Маркетинг» презентували фінальні завдання з дисципліни «Копірайтинг та мистецтво комунікації», над якими вони працювали протягом семестру. П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво комунікації в маркетингу: наші здобувачі презентували креативні рішення 26 грудня 2022

Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв дослідили у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

У конференц-залі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету відбулася науково-практична конференція «Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв», вперше організована викладачами циклової комісії хімічних дисциплін. У заході брали участь студенти груп БВ-2 і ГО-4б, які розповіли п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв дослідили у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 08 листопада 2019

Інформація для першокурсників: зустрічі з керівництвом навчальних підрозділів

Наближається початок навчального року, і ми щиро вітаємо наше нове поповнення у дружній родині Національного університету харчових технологій! Перш ніж приступити до навчання, необхідно вирішити низку організаційних питань – саме з цією метою напередодні 1 вересня директори навчально-наукових інститутів і декани факультетів зустрічаються зі своїми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформація для першокурсників: зустрічі з керівництвом навчальних підрозділів 13 серпня 2021