Н У Х Т

Фокус на розвиток скілів і лідерства: другий день NUFT Career Chance-2024

20 березня 2024

Фокус на розвиток скілів і лідерства: другий день NUFT Career Chance-2024

20 березня продовжилися заходи весняного NUFT Career Chance-2024. Сьогодні була передбачена низка онлайн-зустрічей із HR та іншими фахівцями компаній ПрАТ «Вентиляційні системи», «Нестле Бізнес Сервіс в Європі», ДП «Лакталіс-Україна», АТ «Житомирські ласощі», ТОВ «Фудком», ТОВ «ЮСК УКРАЇНА», ПрАТ «МХП», Технологічна академія талантів ТАТ ФУД HR. Формат онлайн дав можливість долучитися до активного спілкування з роботодавцями не тільки здобувачам освіти університету, але й фахових коледжів НУХТ. Зокрема, у діджитал-просторі Ярмарку вакансій були студенти Вінницького фахового коледжу, Смілянського фахового технологічного коледжу, Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості.

Усі разом дізнавалися про головні тренди ринку праці в Україні в умовах воєнного стану. Докладні презентації наших сьогоднішніх гостей не тільки містили ТОП фактів про діяльність компаній, їх візії й цінності, соціальну відповідальність, досягнення й плани розвитку, але й були зосереджені на тому, що вони можуть запропонувати сьогоднішнім студентам або випускникам – молоді, яка не має досвіду роботи. Екскурсії на підприємства, проходження практики, програми стажування, відкриті вакансії, розраховані саме на студентів, можливості для творчої реалізації, школи лідерства – спектр кар’єрних пропозицій приємно вражає. Особливо цінним є те, що навіть зараз, під час воєнного стану, роботодавці не припиняють підтримувати нашу молодь. Наприклад, компанія «Нестле Бізнес Сервіс в Європі» за час повномасштабного вторгнення прийняла на стажування вже понад 250 молодих людей.

Дуже приємно було почути схвальні відгуки фахівців АТ «Житомирські ласощі» про високий рівень цьогорічних магістерських кваліфікаційних робіт, зокрема за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» та «Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління», на захистах яких вони були присутні.

Завжди радісно і цікаво дізнаватися про фахові успіхи наших випускників, а їх у компаніях-учасницях кар’єрного інтенсивну чимало. Багато хто прийшов туди ще студентами, а зараз обіймає керівні посади, і представники підприємств часто саме їх наводять як приклади успішної реалізації себе в професії. Приємно, коли до спілкування долучаються нинішні студенти, що працюють у цих компаніях, і діляться своїм досвідом поєднання роботи з навчанням та враженнями від свого працевлаштування. Як от сьогодні прямо з робочого місця учасників зустрічі з фахівцями ТОВ «Фудком» привітав здобувач четвертого курсу бакалаврату Навчально-наукового інституту харчових технологій Назарій Сафонік, що працює у відділі контролю якості.

Усі наші гості зробили спілкування максимально інтерактивним – жваві діалоги, Q&A сесії, quiz, анкетування і, звичайно, корисні поради та ресурси щодо складання й розміщення свого резюме. Найуважніші слухачі, які стали переможцями вікторин за презентаціями компаній, отримають корпоративні подарунки.

Загалом формула успіху від ТОПових роботодавців не складна – відповідальність, старанність, ініціативність, постійний саморозвиток і вивчення іноземних мов.

Ми дуже вдячні нашим постійним партнерам, колаборація яких з нашим університетом, як наприклад ПрАТ «МХП», не обмежується участю у Ярмарках вакансій, а носить системний і різносторонній характер – від технічного обладнання навчальних лабораторій до читання гостьових лекцій та дуальної форми навчання наших здобувачів освіти. І не менше ми вдячні новим друзям, як от ТОВ «ЮСК УКРАЇНА», які сьогодні вперше були нашими гостями і, сподіваємося, що започаткована нині співпраця матиме плідне й взаємовигідне продовження.

Сподіваємося надихаючі та мотивуючі виступи спікерів обох днів NUFT Career Chance-2024 дадуть нашим здобувачам освіти правильні орієнтири у плануванні свого кар’єрного шляху, а запропоновані ними вакансії, можливо, стануть для когось стартом стрімкого професійного злету.  

Опублікований: 20-03-2024
Читайте також:
Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0!

Ще одна команда здобувачів освіти нашого університету у числі переможців Всеукраїнських змагань хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів» 4.0! Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0! 03 травня 2023

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів

25 жовтня 2024 р. керівниця групи з інновацій PepsiCo Україна Юлія Петрусенко у рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід. Стан та перспективи» разом зі студенткою кафедри технології молока і молочних продуктів Юлією Кравцовою провела для здобувачів освіти цієї кафедри прак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів 29 жовтня 2024

Між теорією і практикою: виїзні лабораторні заняття у готелі Ramada

13 травня здобувачі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» мали нагоду зануритися у світ реального ресторанного сервісу – на базі готелю Ramada відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Ресторанна справа», яке провела доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька. Заняття стало черговим прикладом успішної співпраці кафедри з мережею г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Між теорією і практикою: виїзні лабораторні заняття у готелі Ramada 14 травня 2025

Завдання по забезпеченню якісною та корисною продукцією різних груп населення вирішують магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочалися захисти магістерських робіт зі спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форми навчання. Очолила роботу Екзаменаційної комісії директор Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завдання по забезпеченню якісною та корисною продукцією різних груп населення вирішують магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 лютого 2019