Н У Х Т

Фокус на розвиток скілів і лідерства: другий день NUFT Career Chance-2024

20 березня 2024

Фокус на розвиток скілів і лідерства: другий день NUFT Career Chance-2024

20 березня продовжилися заходи весняного NUFT Career Chance-2024. Сьогодні була передбачена низка онлайн-зустрічей із HR та іншими фахівцями компаній ПрАТ «Вентиляційні системи», «Нестле Бізнес Сервіс в Європі», ДП «Лакталіс-Україна», АТ «Житомирські ласощі», ТОВ «Фудком», ТОВ «ЮСК УКРАЇНА», ПрАТ «МХП», Технологічна академія талантів ТАТ ФУД HR. Формат онлайн дав можливість долучитися до активного спілкування з роботодавцями не тільки здобувачам освіти університету, але й фахових коледжів НУХТ. Зокрема, у діджитал-просторі Ярмарку вакансій були студенти Вінницького фахового коледжу, Смілянського фахового технологічного коледжу, Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості.

Усі разом дізнавалися про головні тренди ринку праці в Україні в умовах воєнного стану. Докладні презентації наших сьогоднішніх гостей не тільки містили ТОП фактів про діяльність компаній, їх візії й цінності, соціальну відповідальність, досягнення й плани розвитку, але й були зосереджені на тому, що вони можуть запропонувати сьогоднішнім студентам або випускникам – молоді, яка не має досвіду роботи. Екскурсії на підприємства, проходження практики, програми стажування, відкриті вакансії, розраховані саме на студентів, можливості для творчої реалізації, школи лідерства – спектр кар’єрних пропозицій приємно вражає. Особливо цінним є те, що навіть зараз, під час воєнного стану, роботодавці не припиняють підтримувати нашу молодь. Наприклад, компанія «Нестле Бізнес Сервіс в Європі» за час повномасштабного вторгнення прийняла на стажування вже понад 250 молодих людей.

Дуже приємно було почути схвальні відгуки фахівців АТ «Житомирські ласощі» про високий рівень цьогорічних магістерських кваліфікаційних робіт, зокрема за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» та «Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління», на захистах яких вони були присутні.

Завжди радісно і цікаво дізнаватися про фахові успіхи наших випускників, а їх у компаніях-учасницях кар’єрного інтенсивну чимало. Багато хто прийшов туди ще студентами, а зараз обіймає керівні посади, і представники підприємств часто саме їх наводять як приклади успішної реалізації себе в професії. Приємно, коли до спілкування долучаються нинішні студенти, що працюють у цих компаніях, і діляться своїм досвідом поєднання роботи з навчанням та враженнями від свого працевлаштування. Як от сьогодні прямо з робочого місця учасників зустрічі з фахівцями ТОВ «Фудком» привітав здобувач четвертого курсу бакалаврату Навчально-наукового інституту харчових технологій Назарій Сафонік, що працює у відділі контролю якості.

Усі наші гості зробили спілкування максимально інтерактивним – жваві діалоги, Q&A сесії, quiz, анкетування і, звичайно, корисні поради та ресурси щодо складання й розміщення свого резюме. Найуважніші слухачі, які стали переможцями вікторин за презентаціями компаній, отримають корпоративні подарунки.

Загалом формула успіху від ТОПових роботодавців не складна – відповідальність, старанність, ініціативність, постійний саморозвиток і вивчення іноземних мов.

Ми дуже вдячні нашим постійним партнерам, колаборація яких з нашим університетом, як наприклад ПрАТ «МХП», не обмежується участю у Ярмарках вакансій, а носить системний і різносторонній характер – від технічного обладнання навчальних лабораторій до читання гостьових лекцій та дуальної форми навчання наших здобувачів освіти. І не менше ми вдячні новим друзям, як от ТОВ «ЮСК УКРАЇНА», які сьогодні вперше були нашими гостями і, сподіваємося, що започаткована нині співпраця матиме плідне й взаємовигідне продовження.

Сподіваємося надихаючі та мотивуючі виступи спікерів обох днів NUFT Career Chance-2024 дадуть нашим здобувачам освіти правильні орієнтири у плануванні свого кар’єрного шляху, а запропоновані ними вакансії, можливо, стануть для когось стартом стрімкого професійного злету.  

Опублікований: 20-03-2024
Читайте також:
В університеті відбувся черговий День відкритих дверей

17 листопада дружна родина НУХТ знову зустрічала гостей. Увесь університет заполонили майбутні вступники – студенти старших курсів коледжів, учні шкіл, гімназій, ліцеїв Києва та Київської області (і чи не найбільше з м. Фастів!). Взяти участь у Дні відкритих дверей, відвідати університет, завітати до навчально-наукових інститутів, факультетів, на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся черговий День відкритих дверей 19 листопада 2018

МОН надало вишам рекомендації з виявлення плагіату

Міністерством освіти і науки розроблені рекомендації із запобігання академічному плагіату та його виявлення в наукових роботах. Рекомендації можуть використовуватись у практичній роботі працівниками наукових установ, закладів вищої освіти, членами Атестаційної колегії МОН, а також експертними радами Міносвіти. У МОН зазначають, що метою зазначени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН надало вишам рекомендації з виявлення плагіату 21 серпня 2018

«IMS-НУХТ» – срібний призер Чемпіонату України

На НСК «Олімпійський» відбулася церемонія нагородження переможців Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги. Команда «IMS-НУХТ» цього сезону продемонструвала змістовну гру і виборола срібні медалі Чемпіонату. Дівчата не збираються зупинятися на досягнутому й уже з нетерпінням чекають на наступний сезон. Вітаємо команду та її тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«IMS-НУХТ» – срібний призер Чемпіонату України 14 червня 2021

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

Наш університет давно й плідно співпрацює зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського. Черговим кроком у розвитку творчого співробітництва між нашими вишами стало підписання Угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності. Ініціативу завідувача кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського 12 квітня 2023