Н У Х Т

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

25 квітня 2018

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології, готуючись до проведення ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, вирішив, що враження його учасників від перебування у НУХТ мають бути яскравими, позитивними, а ще краще, якщо і корисними!

І, напевно, саме такими вони й залишаться після екскурсії на фармацевтичне підприємство, яке, безсумнівно, є одним із лідерів фармацевтичного ринку не тільки України, але і найближчого зарубіжжя – ПАТ «Фармак».

Найкращі студенти-біотехнологи з усіх куточків України: Одеси, Чернівців, Львова, а також представники декількох київських вишів, які опікуються підготовкою фахівців у сфері біотехнології та біоінженерії, увійшли до невеликого, але дружного колективу екскурсантів. Увійшли, і не пошкодували.

Фахівець відділу управління персоналом Ольга Удодова гостинно зустріла екскурсантів і запросила до сучасної, дещо навіть футуристичної, конференц-зали, де відбувся дотепний і зовсім не нудний інструктаж з техніки безпеки, який провів фахівець відділу охорони праці і охорони довкілля Богдан Миколайович. Після цього екскурсантів передали у руки компетентних технологів виробництва, які продовжили екскурсію вже на заводі.

За правилами виробництва в умовах стерильності, відвідувачів без спеціальної процедури підготовки не пускають у стерильні цехи. Тому всіх «упакували» у бахіли, стерильні шапочки, блакитні халати і спеціальні штани, щоб одягнути які – не повірите – треба пройти додатковий інструктаж і не один раз потренуватися. Але, при всьому бажанні, відвідати найцікавіші частини заводу не вдалося. Проте, і у приміщеннях класу чистоти D теж було на що подивитися. А головне, що послухати. Цікаво і натхненно розповідав про всі тонкощі виготовлення рідких лікарських засобів у флаконах майстер цеху №3 Олександр Щербина. Годинна екскурсія дозволила майбутнім біотехнологам поглянути зсередини на технології виробництва, які в найближчому майбутньому можуть стати справою їх життя.

Після дуже приємної несподіванки – кави-брейк, Ольга Удодова презентувала екскурсантам цікаві відеофільми про історію і сьогодення ПАТ «Фармак», його виробничу, інноваційну і важливу соціальну функції, розповіла про грандіозні плани розвитку підприємства і запросила студентів після закінчення навчання приєднуватися до дружної родини ПАТ «Фармак»  

Колектив кафедри висловлює величезну подяку керівництву ПАТ «Фармак», співробітникам заводу за сприяння в проведенні екскурсії й сподівається на подальше плідне співробітництво. 

Опублікований: 25-04-2018
Читайте також:
Про вимоги до органічних харчових продуктів від фахівчині зі сертифікації та якості

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів», яку прочитала провідна фахівчиня зі сертифікаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги до органічних харчових продуктів від фахівчині зі сертифікації та якості 26 листопада 2021

Вийшов друком підручник «Міжнародна економіка»

На кафедрі міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вийшло друком 3-є видання підручника «Міжнародна економіка» за редакцією завідувачки кафедри, докторки економічних наук, професорки Світлани Гуткевич. У підручнику в логічній послідовності висвітлені питання розвитку економіки та освітнього процесу в умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов друком підручник «Міжнародна економіка» 15 лютого 2021

Ще одна аспірантка здобула ступінь PhD!

Серію успішних захистів дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) продовжила аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Гетьман. Дисертаційну роботу «Удосконалення технології хліба з використанням заквасок з борошна круп’яних культур» здобувачка виконала під керівництвом к.т.н., доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна аспірантка здобула ступінь PhD! 30 листопада 2023

Успішно подолали першу сходинку професійного зростання четвертокурсники спрямування «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», які навчалися за професійним спрямуванням «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», що реалізуєтьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно подолали першу сходинку професійного зростання четвертокурсники спрямування «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» 23 червня 2025