Н У Х Т

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

25 квітня 2018

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології, готуючись до проведення ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, вирішив, що враження його учасників від перебування у НУХТ мають бути яскравими, позитивними, а ще краще, якщо і корисними!

І, напевно, саме такими вони й залишаться після екскурсії на фармацевтичне підприємство, яке, безсумнівно, є одним із лідерів фармацевтичного ринку не тільки України, але і найближчого зарубіжжя – ПАТ «Фармак».

Найкращі студенти-біотехнологи з усіх куточків України: Одеси, Чернівців, Львова, а також представники декількох київських вишів, які опікуються підготовкою фахівців у сфері біотехнології та біоінженерії, увійшли до невеликого, але дружного колективу екскурсантів. Увійшли, і не пошкодували.

Фахівець відділу управління персоналом Ольга Удодова гостинно зустріла екскурсантів і запросила до сучасної, дещо навіть футуристичної, конференц-зали, де відбувся дотепний і зовсім не нудний інструктаж з техніки безпеки, який провів фахівець відділу охорони праці і охорони довкілля Богдан Миколайович. Після цього екскурсантів передали у руки компетентних технологів виробництва, які продовжили екскурсію вже на заводі.

За правилами виробництва в умовах стерильності, відвідувачів без спеціальної процедури підготовки не пускають у стерильні цехи. Тому всіх «упакували» у бахіли, стерильні шапочки, блакитні халати і спеціальні штани, щоб одягнути які – не повірите – треба пройти додатковий інструктаж і не один раз потренуватися. Але, при всьому бажанні, відвідати найцікавіші частини заводу не вдалося. Проте, і у приміщеннях класу чистоти D теж було на що подивитися. А головне, що послухати. Цікаво і натхненно розповідав про всі тонкощі виготовлення рідких лікарських засобів у флаконах майстер цеху №3 Олександр Щербина. Годинна екскурсія дозволила майбутнім біотехнологам поглянути зсередини на технології виробництва, які в найближчому майбутньому можуть стати справою їх життя.

Після дуже приємної несподіванки – кави-брейк, Ольга Удодова презентувала екскурсантам цікаві відеофільми про історію і сьогодення ПАТ «Фармак», його виробничу, інноваційну і важливу соціальну функції, розповіла про грандіозні плани розвитку підприємства і запросила студентів після закінчення навчання приєднуватися до дружної родини ПАТ «Фармак»  

Колектив кафедри висловлює величезну подяку керівництву ПАТ «Фармак», співробітникам заводу за сприяння в проведенні екскурсії й сподівається на подальше плідне співробітництво. 

Опублікований: 25-04-2018
Читайте також:
На зв’язку – фахові коледжі!

Фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, Приймальної комісії, Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доцентка та факультету біотехнології та екологічного контролю об’єдналися у прагненні переконати старшокурсників фахових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку – фахові коледжі! 14 березня 2024

Успішно реалізувати свої винаходи допоможуть тренінги з інноваційної діяльності

З 28 вересня 2018 року починаються тренінги з трансферу технологій та управління інноваційною діяльністю, долучитися до яких може кожний охочий. Тренінги розроблені Міністерством освіти і науки та ДНУ «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» за підтримки Національної академії наук.«Ми не ставимо жодних обмежень щодо того, х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно реалізувати свої винаходи допоможуть тренінги з інноваційної діяльності 08 серпня 2018

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний атестаційний екзамен здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування». Здобувачі-технологи продемонстрували свої знання з профільних дисциплін і, незважаючи на онлайн-формат, підтверд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» 21 червня 2022

Вчена рада університету намітила план своєї роботи протягом навчального року

26 вересня вчена рада університету зібралася на чергове планове засідання, яке традиційно ректор Анатолій Українець розпочав з урочистих моментів – привітав членів ради, що відзначили дні народження між засіданнями, та вручив: - почесну грамоту начальнику відділу рекламно-виставкової та інформаційної діяльності Юлії Цой; - диплом кандидата наук а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету намітила план своєї роботи протягом навчального року 26 вересня 2019