Н У Х Т

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває!

26 october 2020

Взаємовигідне партнерство НУХТ і ПрАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат» триває!

До університету завітали представники Приватного акціонерного товариства «Ічнянський молочноконсервний комбінат» (ІМКК), промислово-інвестиційного холдингу «PRAVIO» головний радник з розвитку технологій Олена Кириняк (випускниця нашого університету) і головний радник з розвитку інженерних систем Петро Бахур.

Колег-харчовиків тепло вітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрій Маринін, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук та доцентка кафедри Анастасія Пухляк.

Гості ознайомились із матеріально-технічною базою університету, з останніми науковими розробками нашого колективу. Вони були щиро вражені рівнем матеріально-технічного оснащення навчальних і наукових лабораторій кафедри технології молока і молочних продуктів, а також Проблемної науково-дослідної лабораторії і Центру колективного користування науковим обладнанням. Вирушаючи до НУХТ, виробничники мали надію отримати допомогу у вирішенні деяких технологічних питань свого підприємства. І, побувавши у структурних підрозділах НУХТ та поспілкувавшись із проректором з наукової роботи та фахівцями профільної кафедри, впевнилися, що зможуть реалізувати свої плани. Тож підсумком зустрічі стало рішення щодо співпраці компанії з проведення досліджень науковцями університету у форматі госпдоговірних тематик.

Слід зазначити, що це не перша зустріч фахівців ІМКК із керівництвом і викладачами НУХТ. Зокрема, у жовтні 2019 року на День відкритих дверей НУХТ завітала директор з управління персоналом ПрАТ «Ічнянський Молочноконсервний Комбінат» Катерина Дворянець, яка розповіла вступникам про перспективи працевлаштування випускників НУХТ на прикладі свого підприємства. Крім того, за підтримки керівництва підприємства проводилася профорієнтаційна робота з випускниками шкіл і профтехучилищ Прилуцького району Чернігівської області.

А президент ГК «PRAVIO», віце-президент Українського союзу промисловців та підприємців Валентин Запорощук виступив стейкхолдером при розробленні освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» підготовки магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Тож активна й різнопланова співпраця нашого колективу з потужним вітчизняним підприємством триває і набирає обертів. Проректор Олександр Шевченко подякував гостям за довіру до нашого навчального закладу й запевнив у подальшій всебічній підтримці українського виробника. Виробничники висловили щиру вдячність нашому колективу за співробітництво й, у свою чергу, запевнили у готовності надавати допомогу у підготовці висококваліфікованих фахівців.

Published on: 26-10-2020
Read also:
Нова сторінка: захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» з біотехнології

8 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулося подвійне наукове свято – дисертаційні роботи на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» за спеціальністю «Біотехнології та біонженерія» успішно захистили аспірантки Лілія Ключка та Олеся Палійчук. Асистентка кафедри Лілія Ключка представила дисертацію «Регуляція антимікробної та ант...

READ YOURSELF

Нова сторінка: захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня «доктор філософії» з біотехнології 12 october 2021

Проректор університету відзначений державною нагородою

Указом Президента України від 28 червня 2021 року №274/2021 за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку, проф...

READ YOURSELF

Проректор університету відзначений державною нагородою 01 july 2021

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»!

Цьогорічний весняний Ярмарок вакансій проходив у два етапи: 16-18 березня та 7-8 квітня у форматі онлайн-трансляцій. До кар’єрних івентів долучилися понад 30 провідних компаній країни, топ-менеджери та фахові експерти яких провели для здобувачів і випускників цікаві вебінари, панельні дискусії, підготували ґрунтовні відео-презентації та розіграші. ...

READ YOURSELF

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»! 09 april 2021

Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні

30 травня 2019 року в Студентському клубі НУХТ відбувся батл між студентами І курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління з економіксу, який традиційно проводиться навесні викладачами кафедри економічної теорії. Кожна команда вразила суддів і вболівальників творчим підходом і креативністю в розв’язанні проблемного завдання «Рівень і...

READ YOURSELF

Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні 31 may 2019