Н У Х Т

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників

04 червня 2018

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників

Щороку, за доброю традицією, у першу суботу червня Полтавський коледж харчових технологій НУХТ гостинно відчиняє двері для свої колишніх студентів. День зустрічі випускників - чудова можливість побачити своїх одногрупників, поспілкуватися з колишніми викладачами, кураторами, згадати студентські роки.

2 червня 2018 року ностальгія за коледжем привела до Альма-матер колишніх студентів з усіх куточків земної кулі. Сказати слова подяки, поділитися своїми успіхами приїхало близько 100 випускників.

Свято почалося з урочистого зібрання в актовій залі. Викладачі та випускники згадували незабутні роки, що провели разом.

Викладач, куратор випускників Надія Примаченко подякувала усім присутнім за те, що не забувають навчальний заклад, допомагають йому та приводять на навчання своїх дітей і онуків. Зі словами вдячності своїм наставникам виступили й випускники. Вони ділилися спогадами про студентські роки, розповідали про свої досягнення, читали авторські вірші, а також подарували Музею коледжу альбоми з фотографіями.

Учасники художньої самодіяльності подарували випускникам чудову концертну програму. Усі виступи студентів супроводжувалися гучними оплесками глядачів.

Після закінчення святкової програми випускники відвідали Музей коледжу та продовжили спілкування у затишних аудиторіях навчального закладу.

Опублікований: 04-06-2018
Читайте також:
Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ продовжує зустрічати гостей. Цього понеділка студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» чекали на бренд-шефа ресторанів «Simbiosi» та «Япі»Антона Федотова. Відомий шеф-кухар поділився своїми знаннями, які отримав в IFSE – інноваційній школі високої кухні і кондитерських виробів в Італії. Май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії 27 лютого 2018

Вражаючий творчий потенціал продемонструвала викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок провела відкрите практичне заняття з англійської мови із використанням сучасних та інноваційних технологій для студентів 1 курсу напряму підготовки «Мененджмент». Заняття відповідало змістовному модулю і було присвячене цікавій та надзвичайно важливій темі «Th...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий творчий потенціал продемонструвала викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 27 листопада 2018

В університеті стартує додатковий набір вступників на навчання

З 16 вересня в університеті стартує додатковий набір вступників на навчання. Так, набір на освітній ступінь «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти здійснюватиметься на вакантні місця, що фінансуються за кошти фізичних та юридичних осіб. Для вступу на навчання для здобуття ступеня «бакалавр» обов’язково потрібні позитивні результат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стартує додатковий набір вступників на навчання 01 вересня 2021

Професор НУХТ взяв участь у засіданні бюро Президії Національної академії аграрних наук України

27 вересня 2023 року професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Кузьмін Олег взяв участь у засіданні бюро Президії Національної академії аграрних наук України щодо розгляду питання «Науково-практичні аспекти біологізації галузі овочівництва». Перед початком засідання у дружній обстановці віцепрезидент Національної академії агр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор НУХТ взяв участь у засіданні бюро Президії Національної академії аграрних наук України 28 вересня 2023