Н У Х Т

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників

04 червня 2018

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників

Щороку, за доброю традицією, у першу суботу червня Полтавський коледж харчових технологій НУХТ гостинно відчиняє двері для свої колишніх студентів. День зустрічі випускників - чудова можливість побачити своїх одногрупників, поспілкуватися з колишніми викладачами, кураторами, згадати студентські роки.

2 червня 2018 року ностальгія за коледжем привела до Альма-матер колишніх студентів з усіх куточків земної кулі. Сказати слова подяки, поділитися своїми успіхами приїхало близько 100 випускників.

Свято почалося з урочистого зібрання в актовій залі. Викладачі та випускники згадували незабутні роки, що провели разом.

Викладач, куратор випускників Надія Примаченко подякувала усім присутнім за те, що не забувають навчальний заклад, допомагають йому та приводять на навчання своїх дітей і онуків. Зі словами вдячності своїм наставникам виступили й випускники. Вони ділилися спогадами про студентські роки, розповідали про свої досягнення, читали авторські вірші, а також подарували Музею коледжу альбоми з фотографіями.

Учасники художньої самодіяльності подарували випускникам чудову концертну програму. Усі виступи студентів супроводжувалися гучними оплесками глядачів.

Після закінчення святкової програми випускники відвідали Музей коледжу та продовжили спілкування у затишних аудиторіях навчального закладу.

Опублікований: 04-06-2018
Читайте також:
Колір свята – жовтий: в університеті відзначили День хіміка

Наш університет завжди славився своїми хімічними здобутками й традиціями. Адже недарма коло його витоків поряд із провідними цукрозаводчиками стояли відомі вчені-хіміки і, зокрема, Дмитро Менделєєв, який читав відкриті лекції, а отримані кошти спрямовував на відкриття навчального закладу для цукроварів і хіміків-технологів. У останню неділю травня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колір свята – жовтий: в університеті відзначили День хіміка 30 травня 2019

Яскравий і «смачний» майстер-клас на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів завітала випускниця 2006 року Оксана Шипуліна, що нині є власницею студії-кондитерської й із великим задоволенням навідує Альма матер і залюбки ділиться досвідом і родзинками улюбленої професії зі студентами. 15 жовтня її привело бажання привітати університет із 135-річчям з моменту зас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскравий і «смачний» майстер-клас на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 жовтня 2019

Профорієнтаційний івент для ліцеїстів міста Вишневе

7 травня 2024 року доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, відповідальний за профорієнтаційну роботу по кафедрі та Навчально-науковому інституту харчових технологій Ігор Страшинський провів виїзні профорієнтаційні заходи для учнів 10-11 класів Вишневського академічного ліцею «Основа» та Вишневського академічного ліцею №2 Вишневої міськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний івент для ліцеїстів міста Вишневе 08 травня 2024

Кафедра вищої математики знайомить з факультетом автоматизації і комп’ютерних систем

Доцентка кафедри вищої математики ім. проф. Можара В.І. Юлія Васютинська відвідала Требухівський ліцей Броварської громади, де зустрілася з учнями одинадцятих класів. У минулому навчальному році за ініціативи викладачки був укладений договір про співпрацю між нашим університетом і ліцеєм, тож у рамках цієї співпраці вона запросила школярів послуха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра вищої математики знайомить з факультетом автоматизації і комп’ютерних систем 09 жовтня 2024