Н У Х Т

Як виробляються косметичні засоби в промислових масштабах, побачили студенти кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

22 жовтня 2018

Як виробляються косметичні засоби в промислових масштабах, побачили студенти кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

20 жовтня студенти групи ТІ-2-3, до яких приєднались слухачі сертифікатної програми «Косметологія», відвідали ТОВ «Ремос», що спеціалізується на виробництві косметичних засобів. 

На підприємстві виробляють косметику для догляду за шкірою та волоссям трьох торговельних марок - ТМ «ЯКА», ТМ «Pharmea» та ТМ «Claire de Nature». Всі засоби містять лише сертифіковані органічні та натуральні активні компоненти. Виробничі потужності компанії розташовані у с. Рославичі Київської області, за 12 км від м. Київа. Місячний обсяг виробництва – 80-90 тис. шт. продукції. Косметика реалізується в мережевих косметичних магазинах, аптечних мережах, точках продажу натуральної косметики та Інтернет-магазинах.

З роботою підприємства студентів познайомила його засновниця Ірина Тарасевич. Всі учасники поїздки отримали цінні знання, нові враження та приємний косметичний подарунок на згадку.

Опублікований: 22-10-2018
Читайте також:
Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки розпочинає проєкт COIL зі США

Цього року кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки співпрацюватиме з Державним університетом Салема (штат Массачусетс, США) в рамках проєкту COIL. COIL (Collaborative Online International Learning) – це тип міжнародних навчальних проєктів, під час яких викладачі та здобувачі з різних країн протягом 5-12 тижнів разом вив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки розпочинає проєкт COIL зі США 16 січня 2024

Технології смаколиків на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

6 березня відбулася відкрита лекція професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторії Дорохович з дисципліни «Технології кондитерських виробів», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології». На відкрит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології смаколиків на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 березня 2023

Карантин, як мотиватор самостійного вивчення дисциплін

Студенти групи БТ-4-1, які вже майже є випускниками-бакалаврами, закінчили вивчати надзвичайно цікавий та, беззаперечно, важливий предмет «Технологія пробіотиків та вакцин». Як зазначають самі здобувачі, настільки захопливим вивчення предмету дистанційно ще не було! Цікавим для них було все – від складання презентації по індивідуальному препарату ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин, як мотиватор самостійного вивчення дисциплін 14 травня 2020

Розвиток навичок говоріння та аудіювання іноземною мовою на зборах кіноклубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юлія Калюжна разом зі здобувачами освіти груп АК-1-1 і ФІ-1-14 провела збори кіноклубу, на яких у режимі онлайн переглянули фільм «Accepted» («Нас прийняли»). У фільмі показана історія хлопця, якого не прийняли до жодного університету, і тоді він вирішив створити власний навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток навичок говоріння та аудіювання іноземною мовою на зборах кіноклубу кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 28 жовтня 2021