Студенти групи ТІ-2-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції» разом із своїм куратором, асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine».
Потужність виробництва пивоварного заводу складає 473 млн л/р. На заводі встановлене новітнє обладнання пивної промисловості виробництва Бельгії, Німеччини та Швейцарії. А сам технологічний процес побудований із урахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров'я та навколишнього середовища.
Студенти ознайомились із технологією виготовлення безалкогольних і алкогольних напоїв, а після завершення огляду мали змогу провести дегустацію напоїв.
Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів і студенти щиро вдячні компанії «Carlsberg Ukraine» за співпрацю!