Н У Х Т

Майбутні експерти харчової продукції побували на провідному підприємстві

31 травня 2019

Майбутні експерти харчової продукції побували на провідному підприємстві

Студенти групи ТІ-2-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції» разом із своїм куратором, асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine».

Потужність виробництва пивоварного заводу складає 473 млн л/р. На заводі встановлене новітнє обладнання пивної промисловості виробництва Бельгії, Німеччини та Швейцарії. А сам технологічний процес побудований із урахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров'я та навколишнього середовища.

Студенти ознайомились із технологією виготовлення безалкогольних і алкогольних напоїв, а після завершення огляду мали змогу провести дегустацію напоїв.

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів і студенти щиро вдячні компанії «Carlsberg Ukraine» за співпрацю!

Опублікований: 31-05-2019
Читайте також:
Тренінг «Техніки емоційного інтелекту при співбесіді на роботу»

Одна з ключових навичок, що допомагає бути ефективним у реаліях сучасного бізнесу ‒ це емоційний інтелект. 14 лютого 2023 року на запрошення гарантки освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітнього ступеня «Бакалавр» Олени Драган для здобувачів і аспірантів Навчально-наукового інституту економіки і управління відбувся тренінг «Техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг «Техніки емоційного інтелекту при співбесіді на роботу» 16 лютого 2023

Наукові здобутки здобувачів-менеджерів

4 квітня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції 5.2 «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі вищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки здобувачів-менеджерів 05 квітня 2023

Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Продовжується низка майстер-класів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ. 16 березня до коледжу завітав шеф-кухар ресторану «Шафран» Максим Беседа. Цей ресторан відомий у м. Суми та за його межами своєю щирою східною гостинністю, розкішно декорованим залом, багатою винною картою і, звичайно, кулінарними шедеврами середньоазіатської, украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 16 березня 2018

Затверджені рішення про присудження наукових ступенів

Незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію й карантинні обмеження, пов’язані з нею, протягом навчального року, що минув, плідно працювали спеціалізовані вчені ради університету, де захищали свої дисертаційні дослідження на здобуття наукових степенів доктора наук і кандидата наук, як науковці НУХТ і його відокремлених структурних підрозділів, та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджені рішення про присудження наукових ступенів 12 липня 2021