Н У Х Т

Другий день Міжнародної Зимової Школи Жана Моне…

07 грудня 2023

Другий день Міжнародної Зимової Школи Жана Моне…

6 грудня 2023 р. відбулося друге онлайн-засідання Міжнародної Зимової Школи Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація».

Цього дня говорили про Європейські студії: напрям Жана Моне програми Еразмус+. Спікери –  доцентка кафедри екології та екоменеджменту нашого університету, координаторка проєктів Жана Моне JM RE та JM REW Оксана Салавор, провідний науковий співробітник Центру біомедичних досліджень Медичного інституту Сумського державного університету, координатор проєкту Жана Моне CircuMed Сергій Кириленко та доцентка кафедри ветеринарної гігієни Національного університету біоресурсів і природокористування України, координаторка проєкту Жана Моне EU4OH Марія Галабурда ділилися власним досвідом роботи над проєктами – від розроблення ідеї до реалізації. Їх виступи супроводжувалися цікавими презентаціями з наступними сесіями запитань/відповідей.

Неабияк зацікавили слухачів практичні кейси від завідувача кафедри екології та екоменеджменту, координатора проєктів Жана Моне ProEU та EcoEurope Ігоря Якименка, який надав лайфхаки щодо підготовки успішної проєктної заявки для напряму Жана Моне програми Еразмус+. Учасники Школи змогли попрацювати з аплікаційними формами й з’ясувати для себе усі нюанси їх коректного заповнення.

 Зауважимо, що активними слухачами Зимової Школи стали також і викладачі та здобувачі освіти нашого університету. Зокрема, бакалаври освітньої програми «Технології харчування», магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» та викладачі кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції збагатилися корисною інформацією й практичними порадами щодо менеджменту академічних проєктів.

Опублікований: 07-12-2023
Читайте також:
Сучасні програмні рішення – у навчальний процес

Доцентка кафедри обліку і аудиту Людмила Духновська 1-3 квітня 2025 року успішно опанувала онлайн-курс «Використання прикладного рішення «BAS Управління торгівлею». Використання програмних продуктів лінійки BAS у навчальному процесі сприяє ефективному поєднанню академічної підготовки з практичною діяльністю майбутніх фахівців. Застосування сучасни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні програмні рішення – у навчальний процес 08 квітня 2025

В.о. ректора університету взяв участь у зустрічі Ради ректорів Київського вузівського центру з в.о. міністра освіти і науки

7 липня за участю в.о. міністра освіти і науки Сергія Шкарлета відбулося засідання Ради ректорів Київського вузівського центру. У зустрічі взяли участь близько 30 ректорів київського регіону, а також голови рад ректорів Житомирщини, Полтавщини, Одещини, Львівщини та Дніпропетровщини. Наш університет представляв в.о. ректора, перший проректор Володи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В.о. ректора університету взяв участь у зустрічі Ради ректорів Київського вузівського центру з в.о. міністра освіти і науки 09 липня 2020

Перший акорд навчального року – урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

30 серпня в актовій залі університету на хвилююче свято – традиційну урочисту церемонію посвяти першокурсників у студенти Національного університету харчових технологій зібралося численне товариство – винуватці свята-першокурсники, їх батьки й друзі, керівництво університету, директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, викладачі, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший акорд навчального року – урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ 30 серпня 2019

Відповідно до сучасних тенденцій розвитку галузі навчають здобувачів наші викладачі

Сучасне м’ясопереробне підприємство – чисте, роботизоване і високорентабельне. Воно потребує фахівців, які зможуть проєктувати та обслуговувати цехи перероблення м’ясної сировини та виробництва смачних м’ясних продуктів. Одна з основних стадій процесу виробництва ковбаски, паштетів та інших м’ясних виробів – це різання і подрібнення м’яса. Сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до сучасних тенденцій розвитку галузі навчають здобувачів наші викладачі 13 жовтня 2020