Н У Х Т

Оновлений комп’ютерний клас на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування до послуг здобувачів!

12 вересня 2024

Оновлений комп’ютерний клас на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування до послуг здобувачів!

Сучасний рівень автоматизованого проєктування обладнання харчових виробництв потребує використання новітнього програмного забезпечення. Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування довгі роки співпрацює з компанією Autodesk – найбільшим у світі постачальником програмного забезпечення для промислового та цивільного будівництва, машинобудування, ринку засобів інформації та розваг. Компанія розробляє широкий спектр програмних продуктів для інженерів і конструкторів. Багато років поспіль Autodesk надає університету безкоштовні ліцензії на користування їхньою продукцією.

Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування є однією з провідних в університеті та в Україні, яка навчає здобувачів НУХТ дисциплінам автоматизованого проєктування, моделювання, розрахунку технологічного обладнання та 3D-друку.

На початку навчального року на кафедрі за участі ректора університету Олександра Шевченка відбулося відкриття оновленого комп’ютерного класу.

Спільними зусиллями спонсорів та університету було зроблено ремонт класу та оновлено матеріально технічну базу найновішими комп’ютерами.

З привітальними словами перед співробітниками кафедри виступили ректор Олександр Шевченко, проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб, проректорка з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергій Блаженко.

Завідувач кафедри, професор Микола Якимчук подякував присутнім і усім причетним за оновлення комп’ютерного класу та запевнив, що якісні знання з автоматизованого проєктування стануть однією з переваг здобувачів нашого університету.

Опублікований: 12-09-2024
Читайте також:
Завершується другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ

Сьогодні, 10 серпня, завершується другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ. Звертаємо увагу – опція подання заявки для участі в додатковій сесії для учасників основної сесії, які не змогли взяти участь у НМТ, доступна у вкладці «Підтвердження участі в НМТ». Із урахуванням населеного пункту, вибраного під час цього етапу підтверджен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ 10 серпня 2022

Особливе свято для випускників спеціальності «Готельне обслуговування» Львівського коледжу НУХТ

У конференц-залі Львівського держаного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Готельне обслуговування». Із вітальним словом до випускників, батьків і гостей свята звернувся директор коледжу Михайло Григорців та побажав мудрих рішень і дій, високих навчальних і професійних до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливе свято для випускників спеціальності «Готельне обслуговування» Львівського коледжу НУХТ 08 лютого 2019

Актуальні питання консервної і борошномельно-круп’яної промисловостей

Науково-технічна бібліотека продовжує знайомити користувачів із актуальними питаннями розвитку промисловості, стандартизації, теорії, методик і практик, обладнання, охорони праці на виробництві тощо. Серед новинок науково-допоміжних бібліографічних покажчиків – «Консервна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід» і «Бор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання консервної і борошномельно-круп’яної промисловостей 15 липня 2020

НУХТ – провідний заклад освіти харчової промисловості України

3 грудня 2022 р. викладачки кафедри гуманітарних дисциплін, професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда з метою популяризації спеціальностей інститутів і факультетів університету поспілкувалися зі слухачами підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Фахівчині розповіли про переваг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – провідний заклад освіти харчової промисловості України 06 грудня 2022