Н У Х Т

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 вересня 2022

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Магістранти другого року навчання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали новий навчальний рік із зустрічі з завідувачем кафедри Анатолієм Куцом, гарантом освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства», професором Віталієм Прибильським і викладачами кафедри.

На зустрічі обговорили підготовку до акредитації освітньої програми, результати опитування здобувачів освіти, проведеного наприкінці минулого навчального року, та особливості проходження переддипломної практики і виконання кваліфікаційної роботи. Велику увагу при цьому приділили дотриманню академічної доброчесності й нагадали магістрантам про нормативні документи університету, що регламентують питання академічної доброчесності в НУХТ. 

Опублікований: 14-09-2022
Читайте також:
Успішна атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

15 червня 2022 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи у формі атестаційного екзамену відбулася атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», бакалаврського рівня денної форми навчання. Набуті протягом чотирьох років навчання компетентності оцінювала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 17 червня 2022

У центрі уваги – академічна доброчесність при написанні кваліфікаційної роботи

14 травня 2025 року для четвертокурсників-бакалаврів групи МП 4-8 освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» секретарка екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт Олена Баталова і гарантка освітньої програми Олена Драган провели тренінг «Академічна доброчесність при написанні кваліфікаційної роботи». Здобувачам були представ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – академічна доброчесність при написанні кваліфікаційної роботи 14 травня 2025

Першокурсникам: про початок навчання

Шановні першокурсники! Щиро вітаємо вас зі вступом до Національного університету харчових технологій! Перш ніж ви зануритеся у студентські будні, запрошуємо трохи посвяткувати та познайомитися з керівництвом університету і ваших факультетів та інститутів: - загальноуніверситетська Посвята у студенти відбудеться 30 серпня о 10:00 у актовій залі у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсникам: про початок навчання 20 серпня 2024

Викладачі університету – на відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко та Ірина Силка 18 лютого відгукнулися на запрошення та взяли участь в урочистому відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій LOVING HUT на базі Полтавського державного аграрного університету. З вітальним словом до запрошених звернулися р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – на відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій 20 лютого 2025