Н У Х Т

Завершила роботу ІІІ Зимова школа програмування

03 лютого 2020

Завершила роботу ІІІ Зимова школа програмування

Завершила роботу ІІІ Зимова школа програмування, що працювала у Волинському коледжі НУХТ. Ї мета – надати школярам, учням і студентам можливість проявити свою майстерність у мистецтві розроблення web-сайтів, зокрема розглядали перші кроки по запуску сайту, HTML-CSS та JavaScript та використання популярних фреймворків.

Заняття проходили у форматі змішаного навчання (онлайн+офлайн), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, який доступний онлайн, і аудиторну практичну роботу під керівництвом викладача Зимової школи в комп’ютерному класі коледжу.

До роботи школи були залучені учні шкіл міста Луцька: Луцький НВК «Гiмназiя №14» та Луцький НВК №26, Луцька школа №7, Луцька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 ЗОШ 1-3 ст. с. Романів, а також учні Луцького ВПУ.

Найбільш продуктивною була робота секції «Основи Web-розроблення». В її роботі взяли участь найбільше учасників. Вони вивчали основи web-розроблення, зокрема, теми HTML, CSS та перші кроки по запуску власного сайту.

На цьому робота Зимової школи не завершується, її учасники продовжують роботу в гуртку «PRO-грамотний код», що працює на відділенні інформатики та комп’ютерної техніки. Попереду ще багато планів і проектів, зокрема – участь у Міжнародному зимовому бліц-конкурсі з веб-дизайну та комп’ютерної графіки серед студентів та учнів, де будуть представлені командні роботи учнів ВПУ №9 «Віртуальна екскурсія «7 чудес світу»» та «Дім майбутнього».

Опублікований: 03-02-2020
Читайте також:
Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль прочитала лекцію з навчальної дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 12 листопада 2018

День охорони праці-2024 у НУХТ

Щорічно 28 квітня згідно з Указом Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року в Україні відзначається День охорони праці. Кожного року Міжнародна організація праці (МОП) визначає тему (девіз) Всесвітнього дня охорони праці. Цьогоріч він звучить так – «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці». Зміна погодних умов значно впливає на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День охорони праці-2024 у НУХТ 29 квітня 2024

Відгримів ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З метою національно-патріотичного, естетичного виховання молоді засобами мистецтва, забезпечення сприятливих умов для самореалізації особистості відповідно до її інтересів та можливостей, підтримки талановитої молоді 23 жовтня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся фестиваль-конкурс художньої самодіяльності серед студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відгримів ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 24 жовтня 2019

Новий науковий рік на кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочався з успішного захисту дисертації

Сьогодні у разовій спеціалізованій раді відбувся блискучий захист дисертації «Розроблення технології ферментованих молочно-рослинних продуктів» аспіранткою кафедри технології молока і молочних продуктів Валерією Скуйбідою на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік на кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочався з успішного захисту дисертації 27 серпня 2025