Н У Х Т

Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства з гостьовою лекторкою

14 квітня 2025

Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства з гостьовою лекторкою

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують активно залучати до освітнього процесу фахівців-практиків і колег із інших вишів. Це дає можливість студентам знайомитися з найрізноманітнішим досвідом й найсучаснішими інноваціями галузі.

Днями на запрошення професора кафедри Олега Кузьміна та асистентки Марії Омельченко у межах дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» онлайн-лекцію на тему «Розробка і впровадження системи управління харчовою безпекою на основі принципів НАССР в закладах ресторанного господарства» бакалаврам освітньо-професійної програми «Технології харчування» прочитала професорка кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технології Навчально-наукового інституту «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу» Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, кандидатка технічних наук Наталія Гревцева.

Наші здобувачі ознайомилися з теоретичними засадами та практичними підходами до впровадження системи НАССР, ключовими принципами її побудови, а також прикладами аналізу та діагностики технологічних процесів у ресторанних закладах із урахуванням вимог до безпечності харчової продукції.

Цей захід став цінним елементом практикоорієнтованого навчання, допоміг поглибити професійні знання студентів, розвинути аналітичне мислення та навички критичного оцінювання ризиків у системах забезпечення харчової безпеки. Одержані знання безумовно стануть у пригоді майбутнім фахівцям у їхній професійній діяльності.

Професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко висловлюють щиру вдячність професорці кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технології Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Наталії Гревцевій за змістовну та надихаючу лекцію, що стала частиною підготовки висококваліфікованих спеціалістів для сфери ресторанного господарства!

Опублікований: 14-04-2025
Читайте також:
У мікробіологічній лабораторії будь-якого молокозаводу наші здобувачі почуватимуть себе, як вдома!

Студенти-біотехнологи не єдині здобувачі вищої освіти, які отримують навички майбутнього фаху завдяки професійній діяльності викладачів кафедри біотехнології і мікробіології. Кожний студент Навчально-наукового інституту харчових технологій вивчає двосеместровий курс дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій», у рамках якого розглядають теор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У мікробіологічній лабораторії будь-якого молокозаводу наші здобувачі почуватимуть себе, як вдома! 09 грудня 2020

Чорнобильська катастрофа: без права на забуття!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до Міжнародного дня пам’яті про Чорнобильську катастрофу серед здобувачів різних факультетів та інститутів НУХТ. Відбулися тематичні бесіди щодо історії цієї техногенної катастрофи, її наслідків. Також згадали окупацію ЧАЕС у 2022 році. Викладачі й студенти вшанували пам’ять жертв ава...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чорнобильська катастрофа: без права на забуття! 29 квітня 2024

Здобутки НУХТ – широкому загалу: розпочався Всеукраїнський тиждень харчових технологій

10 вересня розпочався Всеукраїнський тиждень харчових технологій, в рамках якого працюють виставки «Inprodmash&Upakovka» та «Sweets&Bakery Ukraine». Наш університет – традиційний учасник цих масштабних галузевих форумів і співорганізатор насиченої наукової програми заходу. У церемонії урочистого відкриття взяли участь: голова Держпродпотре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобутки НУХТ – широкому загалу: розпочався Всеукраїнський тиждень харчових технологій 10 вересня 2019

VІІ Міжнародна конференція «Європейські виміри сталого розвитку» done!

Підведені підсумки VІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку», що працювала 5-7 травня в нашому університеті за підтримки програми Erasmus+ та Національного Еразмус+ офісу в Україні, об’єднавши понад 100 науковців і дослідників із більш ніж 10 країн світу, серед яких були представники з США, Австралії, Німе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VІІ Міжнародна конференція «Європейські виміри сталого розвитку» done! 09 травня 2025