Н У Х Т

Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства з гостьовою лекторкою

14 квітня 2025

Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства з гостьовою лекторкою

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують активно залучати до освітнього процесу фахівців-практиків і колег із інших вишів. Це дає можливість студентам знайомитися з найрізноманітнішим досвідом й найсучаснішими інноваціями галузі.

Днями на запрошення професора кафедри Олега Кузьміна та асистентки Марії Омельченко у межах дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» онлайн-лекцію на тему «Розробка і впровадження системи управління харчовою безпекою на основі принципів НАССР в закладах ресторанного господарства» бакалаврам освітньо-професійної програми «Технології харчування» прочитала професорка кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технології Навчально-наукового інституту «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу» Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, кандидатка технічних наук Наталія Гревцева.

Наші здобувачі ознайомилися з теоретичними засадами та практичними підходами до впровадження системи НАССР, ключовими принципами її побудови, а також прикладами аналізу та діагностики технологічних процесів у ресторанних закладах із урахуванням вимог до безпечності харчової продукції.

Цей захід став цінним елементом практикоорієнтованого навчання, допоміг поглибити професійні знання студентів, розвинути аналітичне мислення та навички критичного оцінювання ризиків у системах забезпечення харчової безпеки. Одержані знання безумовно стануть у пригоді майбутнім фахівцям у їхній професійній діяльності.

Професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко висловлюють щиру вдячність професорці кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технології Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Наталії Гревцевій за змістовну та надихаючу лекцію, що стала частиною підготовки висококваліфікованих спеціалістів для сфери ресторанного господарства!

Опублікований: 14-04-2025
Читайте також:
Інфографіка від МОН щодо державних грантів для вступників

Міністерство освіти і науки попросило нагадати вступникам про неймовірну можливість для них отримати державний грант, що частково покриє витрати на навчання контрактників. Наш університет уже підписав відповідну угоду. Тож знайомимо з алгоритмом дій!      

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інфографіка від МОН щодо державних грантів для вступників 19 серпня 2024

Підсумок лабораторних робіт

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулося підсумкове лабораторне заняття з дисципліни «Технології кондитерських виробів» у здобувачів освіти третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр». Зазвичай, на цьому занятті здобувачі  виготовляють кондитерські вироби, технології яких були опановані під час вивчення дисципліни. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумок лабораторних робіт 02 червня 2021

На провідних підприємствах стажуються викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і Борис Хіврич пройшли стажування на підприємстві ПрАТ «Карлсберг Україна». Підприємство оснащено сучасним технологічним обладнанням, використовуються новітні інноваційні технології, що дозволяють отримувати продукт високої якості, є перспективи подальшого розвитку у сфері...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На провідних підприємствах стажуються викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 30 січня 2023

Бакалаври освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» захищають кваліфікаційні роботи англійською мовою

11 червня 2024 року розпочалися захисти кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». Екзаменаційна комісія у складі д.т.н., професора, завідувача кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» захищають кваліфікаційні роботи англійською мовою 13 червня 2024