Н У Х Т

На кафедрі гуманітарних дисциплін ділилися науковим і методичних досвідом

29 грудня 2023

На кафедрі гуманітарних дисциплін ділилися науковим і методичних досвідом

На кафедрі гуманітарних дисциплін відбулися науковий і методичний семінари.

Професорка кафедри Світлана Буравченкова присвятила свою доповідь академікові Віктору Глушкову – творцю сучасних технологій. Викладацький склад із цікавістю слухав про науковий і життєвий шлях ученого, який хотів не лише внести значний вклад у кабінетну науку, а й бачити практичне застосування своїх розробок.

А доцентка Лариса Саракун поділилася досвідом щодо питання тимбілдингу як одного з ефективних методів управління персоналом.

Опублікований: 29-12-2023
Читайте також:
Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство»

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» спеціальності 242 «Туризм». Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри менеджменту і туризму Житомирського державного технологічного університету, доктора економічних наук, професора Галини Тарасюк (голова комісії) і члена комісії, професора...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» 17 січня 2019

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінює випускові роботи бакалаврів у філіях НУХТ

19-20 лютого 2025 року у Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів заочної форми здобуття вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційна комісія працювала у складі доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталії Фалендиш, в.о. директорки К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінює випускові роботи бакалаврів у філіях НУХТ 24 лютого 2025

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

11 вересня наукова програма Всеукраїнського тижня харчових технологій продовжилася VI Міжнародною науково-практичною конференцією «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організованою кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів й присвяченою 135-річчю НУХТ і 70-річчю заснування кафедри. Відкрили наукове зібрання пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» 12 вересня 2019

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією

8 жовтня 2019 р. в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся круглий стіл «Впровадження дуальної системи освіти при підготовці фахівців готельно-ресторанного напряму» за участі директора ТОВ «ЕЛМА» Рональда Мацалака,  представниці «Конгрес-готелю» м. Потсдам Юти Браун, Дар'ї Клайнерт,  Дірка Ер теля, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією 10 жовтня 2019