Н У Х Т

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води

24 лютого 2021

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» заочної скороченої форми навчання і здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» денної та заочної форм навчання.

Роботу Екзаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності 181 «Харчові технології» очолила завідувачка кафедри технології цукру і підготовки води, професорка Наталія Гусятинська. До складу комісій увійшли професори кафедри технології цукру і підготовки води Леонід Рева та Валерій Виговський, а також доценти кафедри Валентина Остапенко та Світлана Шульга.

До захисту були представлені 5 бакалаврських кваліфікаційних робіт. Здобувачі ґрунтовно представили результати своїх досліджень і впевнено відповідали на запитання членів комісії. У результаті усім їм присвоєний освітній ступінь «Бакалавр».

Далі естафету захистів прийняли магістри освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»

Екзаменаційну комісію по захисту магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології цукру та полісахаридів» очолила заступниця начальника відділу технології цукру, цукровмiсних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів НААН Інга Кузнєцова. До складу комісії увійшли завідувачка кафедри технології цукру і підготовки води, професорка Наталія Гусятинська, професор кафедри Леонід Рева та доцентка Світлана Шульга.

Екзаменаційну комісію по захисту магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» очолив завідувач відділу тепломасообміну в дисперсних системах Інституту технічної теплофізики НАН України Олександр Ободович. До складу комісії увійшли завідувачка кафедри технології цукру і підготовки води, професорка Наталія Гусятинська, професор кафедри Валерій Виговський, доцентки Валентина Остапенко та Світлана Шульга.

До захисту були представлені 15 магістерських кваліфікаційних робіт, які здобувачі презентували на високому рівні. Кваліфікаційні роботи мали наукову новизну, практичну цінність, актуальність для харчової науки та сьогодення України, а також вирішували низку виробничих та екологічних проблем.

Під час онлайн-захистів здобувачі впевнено відповідали на запитання членів комісії. За результатами захистів усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Магістр».

Здобувачі Катерина Дрижак, Аліна Тарасенко, Анна Боярчук та Іван Потапчук за результатом захисту були рекомендовані до вступу до аспірантури для здобуття наукового ступеня «Доктор філософії», а також отримають дипломи з відзнакою.

Колектив кафедри вітає своїх випускників із успішним захистом і бажає їм здоров’я, щастя, успіхів у подальшій професійній діяльності! 

Опублікований: 24-02-2021
Читайте також:
Продовжує роботу хімічний лекторій кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують традиційні заняття, що популяризують хімічну науку серед молоді всієї України. Освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій» для майбутніх вступників знов зібрався 6 травня поточного навчального року. Перед початком заходу до слухачів традиційно звернулась із привітальним словом завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжує роботу хімічний лекторій кафедри харчової хімії 08 травня 2023

Наші викладачі долучаються до просування національного бренду «Українське вино»

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у відкритті нової сучасної дегустаційної зали у приміщенні Наукового Центру «Український Інститут Вина». Дегустаційна зала облаштована відповідно до сучасних норм і стандартів і, без сумніву, стане одним із основних професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі долучаються до просування національного бренду «Українське вино» 02 вересня 2021

Профком призначає дати проведення заходів

1 квітня 2025 року відбулося чергове засідання профкому. До порядку денного були включені питання, що стосувалися поточних і термінових рішень щодо визначення дат проведення заходів. По першому питанню про визначення дати та залучення викладацького складу, навчально-допоміжного персоналу та студентства до донації крові для потреб військового шпита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком призначає дати проведення заходів 02 квітня 2025

Викладачі кафедри харчової хімії поспілкувалися зі слухачами підготовчих курсів

Запорукою успішного вступу до університету є кропітка праця, ретельне вивчення необхідних дисциплін для складання зовнішнього незалежного оцінювання. Підготовчі курси НУХТ вже багато років допомагають старшокласникам опанувати складні завдання з хімії, математики, фізики тощо. Крім того, вдале складання екзаменаційної сесії з предметів, які виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри харчової хімії поспілкувалися зі слухачами підготовчих курсів 17 жовтня 2018