Н У Х Т

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води

24 лютого 2021

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» заочної скороченої форми навчання і здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» денної та заочної форм навчання.

Роботу Екзаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності 181 «Харчові технології» очолила завідувачка кафедри технології цукру і підготовки води, професорка Наталія Гусятинська. До складу комісій увійшли професори кафедри технології цукру і підготовки води Леонід Рева та Валерій Виговський, а також доценти кафедри Валентина Остапенко та Світлана Шульга.

До захисту були представлені 5 бакалаврських кваліфікаційних робіт. Здобувачі ґрунтовно представили результати своїх досліджень і впевнено відповідали на запитання членів комісії. У результаті усім їм присвоєний освітній ступінь «Бакалавр».

Далі естафету захистів прийняли магістри освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»

Екзаменаційну комісію по захисту магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології цукру та полісахаридів» очолила заступниця начальника відділу технології цукру, цукровмiсних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів НААН Інга Кузнєцова. До складу комісії увійшли завідувачка кафедри технології цукру і підготовки води, професорка Наталія Гусятинська, професор кафедри Леонід Рева та доцентка Світлана Шульга.

Екзаменаційну комісію по захисту магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» очолив завідувач відділу тепломасообміну в дисперсних системах Інституту технічної теплофізики НАН України Олександр Ободович. До складу комісії увійшли завідувачка кафедри технології цукру і підготовки води, професорка Наталія Гусятинська, професор кафедри Валерій Виговський, доцентки Валентина Остапенко та Світлана Шульга.

До захисту були представлені 15 магістерських кваліфікаційних робіт, які здобувачі презентували на високому рівні. Кваліфікаційні роботи мали наукову новизну, практичну цінність, актуальність для харчової науки та сьогодення України, а також вирішували низку виробничих та екологічних проблем.

Під час онлайн-захистів здобувачі впевнено відповідали на запитання членів комісії. За результатами захистів усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Магістр».

Здобувачі Катерина Дрижак, Аліна Тарасенко, Анна Боярчук та Іван Потапчук за результатом захисту були рекомендовані до вступу до аспірантури для здобуття наукового ступеня «Доктор філософії», а також отримають дипломи з відзнакою.

Колектив кафедри вітає своїх випускників із успішним захистом і бажає їм здоров’я, щастя, успіхів у подальшій професійній діяльності! 

Опублікований: 24-02-2021
Читайте також:
Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів

У період карантину група закладів вищої освіти Швейцарії (Swiss Education Group, SEG), яка є міжнародним освітнім партнером кафедри готельно-ресторанної справи, активно організовує вебінари на актуальні для студентів теми у сфері гостинності. Серед спікерів – представники академічної спільноти SEG і провідні фахівці готельно-ресторанного бізнесу. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів 12 червня 2020

Профорієнтаційна подорож столичними освітніми закладами

Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко відвідала навчальні заклади Деснянського району міста Києва, де зустрілася з заступниками директорів з виховної роботи гімназій «Троєщина», «Козацька» та шкіл № 276, 277, 301, 306, 307. Під час зустрічей викладачка ознайомила керівництво освітніх закладів із іст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна подорож столичними освітніми закладами 15 травня 2023

Актуальні питання цифрових трансформацій в усіх сферах суспільного життя – у центрі уваги наших викладачів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко взяла участь в онлайн-форумі «Цифрові трансформації в освіті, бізнесі, ІТ та культурі». Захід відбувся з метою підтримки європейської ініціативи Digital Week  за ініціативи освітньої платформи «4 People» та ВГО «УАФІТ». Спікерами виступили провідні експерти у сфері ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання цифрових трансформацій в усіх сферах суспільного життя – у центрі уваги наших викладачів 02 квітня 2021

Лекторій професора Копенгагенського університету для наших викладачів

1 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції: професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ольга Коваль, Ірина Корецька, Володимир Польовик, Ігор Устименко, Юлія Фурманова та асистентка Ганна Березова долучилися до міжнародного лекторію «Економічні наслідки для здоров’я, пов’язані з дотриманням данських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій професора Копенгагенського університету для наших викладачів 04 жовтня 2021