Н У Х Т

Здобувачка освітньої програми «Технології харчування» – стипендіатка Благодійного фонду імені Олени Миколаївни Борщ!

04 квітня 2025

Здобувачка освітньої програми «Технології харчування» – стипендіатка Благодійного фонду імені Олени Миколаївни Борщ!

Здобувачка освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» Наталія Теплоухова стала стипендіаткою Благодійного фонду імені Олени Миколаївни Борщ.

За підсумками зимової сесії 2024/2025 навчального року на отримання щомісячної стипендії для найбільш обдарованих, працьовитих і наполегливих студентів технічних спеціальностей Благодійним фондом було отримано та опрацьовано понад 1000 заявок. У результаті ретельного відбору стипендіатами стали 39 студентів закладів вищої освіти, серед яких і здобувачка освіти нашого університету.

Третьокурсниця Наталія Теплоухова – відмінниця, цілеспрямована, відповідальна та різносторонньо розвинена, учасниця всеукраїнських і міжнародних наукових конференцій, має міжнародний сертифікат IELTS з англійської мови рівня B2 та міжнародний сертифікат DELF з французької мови рівня B2, призерка Конкурсу на краще декламування віршів англійською мовою «Т. Г. Шевченко у перекладах» НУХТ 2024 (2 місце), учасниця Конкурсу професійної майстерності факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка «Масниця-FEST-2025», виконує обов’язки молодшого куратора, бере участь у профорієнтаційних заходах.

Пишаємося нашою здобувачкою освіти! Вдячні Благодійному фонду імені Олени Миколаївни Борщ за підтримку обдарованої студентської молоді!

Опублікований: 04-04-2025
Читайте також:
Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування», разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Нові організаційні форми та безтілесне керівництво», яку прочитав всесвітньо відомий шведський економіст, письменник, автор «Funky Bus...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста 13 листопада 2023

Нестандартно розпочав зустріч зі слухачами підготовчих курсів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Зустріч зі слухачами підготовчих курсів нашого університету провів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій Валерій Махинько. Розпочалася вона досить нестандартно: із запитання, чи вже спланували майбутні абітурієнти, чим вони будуть займатися після закінчення... університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартно розпочав зустріч зі слухачами підготовчих курсів доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2018

Актуальні питання формування системи продовольчого забезпечення у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

20 січня 2022 року викладачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сталий розвиток сільського господарства – основа продовольчої безпеки України», що проводилася в межах проєкту ЄС Програми Еразмус+ напряму Жан Моне під егідою громадської організації «Ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання формування системи продовольчого забезпечення у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 січня 2022

Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції тісно співпрацює з колегами із закладів вищої освіти України. На запрошення професорки Наталії Фролової доцентка кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного  університету Галина Дубова прочитала гостьову лекцію « Нові аспекти застосування рослинних ферментів в природн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових 01 квітня 2024