Н У Х Т

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 березня 2019

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 березня студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали унікальну можливість відвідати бізнес-тренінг «Від соціального інтелекту до емоційної сили. Емоційний інтелект як ключ до успіху», який провела HR-менеджер компанії «Штайнер-Україна» Ірина Соболевська. «Штайнер-Україна» – інжинірингова компанія, що представляє інтереси провідних європейських і світових виробників технологічного та пакувального обладнання в Україні.

Протягом тренінгу студенти дізналися, що таке емоційний інтелект, визначили його основні складові та їх вплив на професійні якості робітника, почули практичні поради щодо поведінки на співбесіді. Наприкінці тренінгу кожний із учасників мав змогу пройти тест з інтригуючою назвою «Колесо життя» та визначити, які вагомі складові власного життя потребують уваги та термінових змін.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячні за надану можливість й сподіваються, що їх підопічні з розумом використають корисну і цікаву отриману інформацію.

Опублікований: 14-03-2019
Читайте також:
Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму

Війна, яка наразі триває на нашій землі і суттєво змінила наше життя, врешті-решт закінчиться, і настане той щасливий час, коли наші студенти та викладачі повернуться до університету. А поки що, на жаль, уже довгий час їх зустрічі відбуваються лише на платформі Zoom. Але з іншого боку, здобувачам освіти й викладачам кафедри туристичного та готельно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму 07 квітня 2022

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Наші випускники неодноразово давали підстави своїм викладачам пишатися ними. І ще один привід для невимовної гордості дали нам випускники кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів, сім’я Возняк. Христина і Тарас подарували автомобіль українськимм військовим. Машина поїхала на передову напакована необхідними речами та смаколиками для наших захис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 березня 2022

Брейн-ринг, як мотивуюча складова навчального процесу

Інтелектуальна гра брейн-ринг на кафедрі екологічної безпеки та охорони праці все ж відбулася в офлайн-форматі! Уже традиційно студенти-екологи самі створюють інтелектуальну гру брейн-ринг і змагаються за додаткові бали та звання найрозумніших з дисципліни «Екологія харчових виробництв». Група ділиться на дві команди. Кожний студент особисто готує...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Брейн-ринг, як мотивуюча складова навчального процесу 15 жовтня 2020

Своїми здобутками в  адаптаціїї особистості першокурсників поділилася доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін Ірина Нікітіна взяла участь у XIV Міжнародній науково-практичній конференції «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору». Науковці, педагоги, психологи,бізнесмени, письменники, супервізори коучерів, сертифіковані тренери, експерти-практики у сфері продажів і переговорів, е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми здобутками в адаптаціїї особистості першокурсників поділилася доцент кафедри гуманітарних дисциплін 25 листопада 2019