Н У Х Т

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 березня 2019

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 березня студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали унікальну можливість відвідати бізнес-тренінг «Від соціального інтелекту до емоційної сили. Емоційний інтелект як ключ до успіху», який провела HR-менеджер компанії «Штайнер-Україна» Ірина Соболевська. «Штайнер-Україна» – інжинірингова компанія, що представляє інтереси провідних європейських і світових виробників технологічного та пакувального обладнання в Україні.

Протягом тренінгу студенти дізналися, що таке емоційний інтелект, визначили його основні складові та їх вплив на професійні якості робітника, почули практичні поради щодо поведінки на співбесіді. Наприкінці тренінгу кожний із учасників мав змогу пройти тест з інтригуючою назвою «Колесо життя» та визначити, які вагомі складові власного життя потребують уваги та термінових змін.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячні за надану можливість й сподіваються, що їх підопічні з розумом використають корисну і цікаву отриману інформацію.

Опублікований: 14-03-2019
Читайте також:
Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів

Співробітники телеканалу «Київ – канал європейської столиці» звернулися до нашого університету з проханням надати консультації для телепрограми «Якісне життя». І, звісно ж, наші співробітники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів погодилися допомогти журналістам підготувати матеріали про фальсифікацію недоброякісними виробниками м’яса та м’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів 04 лютого 2019

Активність й ініціативність голови студради факультету біотехнології та екологічного контролю відзначені Голосіївською РДА

18-го листопада в Голосіївській районній адміністрації м. Києва відбулася урочиста зустріч, приурочена до Міжнародного дня студента. Щороку в заході беруть участь 15 професійних закладів вищої освіти, розташовані на території району. Івент не оминув і наш університет! Урочистість розпочалася з виступу голови Голосіївської РДА Сергія Садового. У пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активність й ініціативність голови студради факультету біотехнології та екологічного контролю відзначені Голосіївською РДА 19 листопада 2020

Відгримів ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З метою національно-патріотичного, естетичного виховання молоді засобами мистецтва, забезпечення сприятливих умов для самореалізації особистості відповідно до її інтересів та можливостей, підтримки талановитої молоді 23 жовтня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся фестиваль-конкурс художньої самодіяльності серед студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відгримів ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 24 жовтня 2019

Представники університету на круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців»

14 листопада 2023 року представники університету – старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ, директор ГО «Ресторанна гільдія», зовнішній стейкхолдер освітньо-професійної програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники університету на круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців» 14 листопада 2023