Н У Х Т

Готується до друку…

14 грудня 2021

Готується до друку…

На науковому семінарі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки професорка Людмила Кривопляс-Володіна презентувала проєкт начального посібника «Розрахунок і конструювання функціональних мехатронних модулів» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 131 «Прикладна механіка».

Посібник містить розділи, направлені на практичну підготовку здобувачів у напрямку мехатроніки, робототехнічних систем і комплексів: практичні аспекти синтезу soft-мехатронних модулів, практичні аспекти побудови систем керування із використанням реле та програмованих логічних контролерів, динаміка маніпуляторів промислових роботів та ін.

Навчальний посібник стане важливим джерелом інформації для здобувачів освіти і гарною можливістю поглибити знання під час вивчення дисципліни «Розрахунок та конструювання функціональних мехатронних модулів». Також він буде корисний і виробничникам. 

Опублікований: 14-12-2021
Читайте також:
Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна»

Викладачі й науковці нашого університету мають беззаперечний авторитет і серед колег, і серед широкої громадськості. Тому вони, коли дозволяє час, часто виступають експертами у різних телевізійних і радіопрограмах, надаючи глядачам і слухачам ґрунтовну інформацію щодо технологій, маркування, термінів і умов зберігання харчових продуктів, косметични...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна» 13 жовтня 2020

Обмін досвідом з колегами

У рамках договору про співпрацю відбулася зустріч наших науковиць – завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарантки магістерської освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві», професорки Олександри Нєміріч, доцентки цієї ж кафедри Ірини Корецької та професорки кафедри експертизи харчових продуктів, академ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін досвідом з колегами 22 квітня 2024

135-річчя заснування університету і День працівників харчової промисловості – у НУХТ подвійне свято

17 жовтня університет знову приймав гостей. Цього дня на подвійне свято –  відзначення 135-річчя заснування НУХТ і традиційне святкування Дня працівників харчової промисловості до нашого навчального закладу завітало поважне товариство –  високопосадовці, керівники і працівники галузевих об’єднань і підприємств, представники вищих навчальних закладі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

135-річчя заснування університету і День працівників харчової промисловості – у НУХТ подвійне свято 18 жовтня 2019

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі

18 лютого 2021 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу підвищували свою майстерність у проведенні онлайн-подій на онлайн-семінарі «Можливості та функціонал Zoom: як організувати онлайн-подію». Вебінар відбувся в межах проекту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі 22 лютого 2021