На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Сучасні тенденції розвитку спеціалізованих закладів ресторанного господарства в умовах сьогодення».
Організаторка і модераторка заходу – доцентка Тетяна Нікітіна, на запрошення якої до академічного онлайн-простору кафедри завітав успішний випускник, талановитий кондитер, власник homemade-кондитерської і нині лектор школи кондитерського мистецтва Ігор Радько.
Під час семінару розглянули перспективні напрями розвитку кондитерського бізнесу, тренди кондитерських виробів 2021 року, особливості створення різноманітних форм тортів і тістечок; виготовлення топових бенто-тортів; особливості оформлення виробів живими квітами; профілювання вподобань споживачів щодо кондитерських виробів, брендинг у мережі Інтернет і кондитерський блогінг.
Серед питань, які завжди хвилюють експертів галузі та наших науково-педагогічних працівників – якість сировини і напівфабрикатів, безпечність харчових добавок, зокрема барвників, фуд-тренди на натуральність, локальність, органічність, екологічність у кондитерському мистецтві.
Ігор поділився з викладачами своїм вибором устаткування для homemade-кондитерської, рентабельністю і прибутковістю міні-підприємств, досвідом проведення кондитерських майстер-класів, особливостями просування власного бренду у соціальних мережах, критеріями вибору спеціалізованих SMM-курсів для кондитерів.
Науковий семінар пройшов цікаво, змістовно, інформативно і динамічно, з представленням різноманітного асортименту продукції власного виробництва.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи пишається успіхами своїх найкращих випускників, і бажає Ігорю Радьку розвитку творчого і особистого потенціалу, нових професійних здобутків, а також сподівається на нові зустрічі.