Н У Х Т

Фокус – на практичну складову

08 жовтня 2024

Фокус – на практичну складову

Завершилася виробнича практика здобувачів-бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія», що обрали випусковою кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Протягом чотирьох тижнів здобувачі освіти спілкувалися з фахівцями найпотужніших підприємств хлібопекарської, кондитерської та харчоконцентратної галузей та навіть мали можливість попрацювати на різних робочих місцях, що сприяло кращому вивченню технологій виробництва продукції, організації роботи зміни тощо. Під час проходження практики вони підготували звіти, які захистили в присутності не лише викладачів кафедри, а й фахівців з підприємств.

Здобуті знання здобувачі зможуть застосувати під час виконання курсових робіт, проєктів і кваліфікаційної роботи. Цей досвід сприятиме кращому вивченню навчальних дисциплін, розумінню значення технологічних процесів, роботи обладнання та знадобиться у майбутній професійній діяльності.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  висловлює вдячність керівництву підприємств за надану можливість та підтримку в організації практичної підготовки майбутніх фахівців.

Опублікований: 08-10-2024
Читайте також:
На часі підготовка кваліфікаційних робіт

Перед етапом проведення попередніх захистів на кафедрі експертизи  харчових продуктів відбувся методичний семінар щодо уточнення вимог до виконання графічної частини кваліфікаційної роботи бакалаврів. Доповідачка, доцентка Оксана Петруша презентувала основні складові графічної частини, приділивши увагу особливостям представлення графічної інформац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На часі підготовка кваліфікаційних робіт 31 травня 2021

Нові знання для покращення якості освітнього процесу отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 травня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали вебінар «Погляд на освіту: стратегічний та операційний напрями». Спікерками вебінару були засновниця та очільниця Unique School Ірина Стефанська та методистка EdEra й академічна директорка Unique School Яніна Хіжінська. Учасники заходу отримали відповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові знання для покращення якості освітнього процесу отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 травня 2022

Навички soft skills у процесі

22 березня в умовах лабораторії кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше відбулося лабораторне заняття з вибіркової дисципліни «Основи технології тортів і тістечок» для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички soft skills у процесі 25 березня 2024

Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»!

Уже третій рік поспіль Корпорація «Артеріум» підтримує наших здобувачів, започаткувавши ще в 2020 році конкурс наукових робіт для біотехнологів Національного університету харчових технологій. І це не перший захід, який реалізує Корпорація в нашому виші. Упродовж багатьох років цей фармацевтичний гігант підтримує талановиту молодь, спонсоруючи прове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»! 05 липня 2022