Н У Х Т

Чергове засідання Movieclub за фільмом «Відкорковані»

23 жовтня 2021

Чергове засідання Movieclub за фільмом «Відкорковані»

Студенти групи ГС-1-10а факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Лебідь взяли участь у обговоренні цікавого фільму про майбутнього сомельє, який прекрасно розбирається у винах і хоче зробити це справою свого життя.

Здобувачі чудово зрозуміли фільм завдяки його слогану – Some dreams can not stay bottled up («Деякі мрії не можуть залишатися в пляшці»). Головний герой мав скласти іспит на Master Sommelier, він не покидав надії, що в нього все вийде. Цей іспит дуже складний. Студенти висунули багато своїх теорій, занурилися у обговорення та поспівчували герою.

Протягом дискусії виникло питання: чи можна описати вино самостійно? Так! Був зімітований іспит, де здобувачі описували обрані вина: Каберне Совіньйон, Шардоне, Мальбек, Рожеве Мерло, Мускат, Піно-нуар та ін.

У кінці обговорення група дійшла висновку, що завжди потрібно йти до своєї мети, всупереч усім сумнівам і обставинам. 

Опублікований: 23-10-2021
Читайте також:
Можливості сервісу YouControl презентував здобувачам-обліковцям менеджер компанії

30 березня 2023 року для здобувачів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» і 073 «Менеджмент» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася бінарна лекція «Можливості сервісу YouControl для перевірки фізичних осіб», яку прочитали доцентка Людмила Духновська і запрошений лектор, менеджер освітнього напрямку компанії  YouCon...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості сервісу YouControl презентував здобувачам-обліковцям менеджер компанії 31 березня 2023

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Марія Янчик виступила як експерт з якості та безпечності харчових продуктів у телепередачі «Корисна програма». У передноворічні свята очікуйте на вихід програми про пряники, де наша експертка надасть поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків. Нагадаємо, що передача «Корисна програма» виходи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів 15 грудня 2020

Із новим господарством, що виробляє екзотичну сировину для молочних продуктів, познайомилися наші викладачі

18 жовтня 2019 року директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук і доцент тієї ж кафедри Тетяна Осьмак відвідали нове сучасне фермерське господарство (буйволину ферму) ТОВ «Тасбіо», розташоване у с. Рудня Козелецького району Чернігівсько...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із новим господарством, що виробляє екзотичну сировину для молочних продуктів, познайомилися наші викладачі 22 жовтня 2019

Інноваційні підходи до навчання дітей з особливими освітніми потребами опановують наші викладачі

Доцент кафедри фізики Михайло Лазаренко взяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Рівні серед рівних: інноваційні підходи до навчання дітей з особливими освітніми потребами», організованій Міністерством освіти і науки та Інститутом спеціальної педагогіки та психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України. Представники МОН, науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні підходи до навчання дітей з особливими освітніми потребами опановують наші викладачі 25 січня 2022