Н У Х Т

Необмежену уяву і фантазію продемонстрували студенти під час тижня циклової комісії «Виробництво харчової продукції»

01 квітня 2019

Необмежену уяву і фантазію продемонстрували студенти під час тижня циклової комісії «Виробництво харчової продукції»

З 25 по  29 березня 2019 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії «Виробництво харчової продукції».

Очі розбігалися від різноманіття страв, представлених учасниками виставки-ярмарку «Правильне харчування – запорука міцного здоров’я», а аромати заманювали все більше відвідувачів. Учасники конкурсу творчо підійшли до естетичного оформлення  столу, страв.

Переможцями виставки-ярмарку стали студенти груп 2-ХП-09 та 1-ХП-10.

2-е місце посіли студенти групи 3-ХП-07, 3-е – групи 1-ХП-Р-01

27 березня студентів 2-го курсу гостинно приймали в готельно-ресторанному комплексі «Здибанка». Студенти дізналися про сучасне обладнання та технології, які впроваджені в ресторані, сформували уявлення про організацію обслуговування, зокрема про сервірування столів, подавання страв і напоїв, обслуговування клієнтів офіціантами. Також для них був проведений майстер-клас із приготування піци. Студентам дуже сподобалась екскурсія, і вони готові з новими силами поринути у навчання, щоб здобути таку гарну професію та працювати в найкращих закладах ресторанного господарства міста й країни.

28 березня відбувся професійний конкурс «Кращий борщ СКХП НУХТ». Мета конкурсу – надати можливість не тільки скуштувати борщ і основні його різновиди, дізнатися який рецепт смакує найбільше, а й отримати заряд позитивних емоцій, куштуючи унікальну автентичну страву.

Страви всіх конкурсантів вразили своїм гарним смаком і чудовим оформленням.

Важко було визначити, хто кращий. Але журі визначило переможцем студентів групи 2-ХП-09, 2-е місце – група 3-ХП-07, 3-е – група2-ХП-08.

Кращими серед студентів у конкурсі буклетів «Я і моя майбутня професія» стала група 2-ХП-08

Професія технолога закладу ресторанного господарства – творча, тому молодий талановитий працівник може принести значно більше нових ідей, втілень. Простір уяви та фантазії – необмежений!

 

Опублікований: 01-04-2019
Читайте також:
Практичні аспекти харчових технологій у виробничих умовах опановують першокурсники

23 жовтня в рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: теоретичні і практичні аспекти» здобувачі першого курсу групи ТІ-1-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали сучасну крафтову пивоварню «BeerMaster», що знаходиться у ТРЦ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти харчових технологій у виробничих умовах опановують першокурсники 24 жовтня 2024

Інтелектуальний марафон

У Навчально-науковому інституті економіки і управління протягом п’яти днів тривав інтелектуальний марафон «Я вивчаю інвестиції», організований завідувачкою кафедри міжнародної економіки, докторкою економічних наук, професоркою Світланою Гуткевич у рамках вивчення дисципліни «Інвестування». Учасники марафону мали з 12.00 до 12.00 щодня створювати а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуальний марафон 31 грудня 2020

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

2 жовтня 2023 року з виїзного лекторію-практикуму в умовах сучасного ресторанного підприємства стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Під керівництвом професорки кафедри готельно-ресторанної справи і модераторки Тетяни Сильчук та доцентки цієї ж кафедри Ольги Пушки слухачі відвідали трендовий заклад ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 03 жовтня 2023

Гостьова лекція від начальника відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО»

На запрошення лектора дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР», доцента Наталії Грегірчак до студентів-біотехнологів четвертого курсу завітав начальник відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО» Артем Слободянюк. До речі, дана установа є офіційним дистриб’ютором французької компанії «bioMérieux», що є однією з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від начальника відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО» 03 жовтня 2018