Н У Х Т

Вітаємо з Великоднем!

20 квітня 2025

Вітаємо з Великоднем!

вітання

Опублікований: 20-04-2025
Читайте також:
Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів ініціювала підготовку магістрів за абсолютно новим напрямком!

Враховуючу зацікавленість і запити роботодавців, відповідно до оновленої стратегії розвитку Київської області на період 2021-2027 року, яка передбачає здійснення комплексної системи заходів, в яких гармонійно поєднуватимуться високотехнологічна промисловість, екологічне сільське господарство та безпечне довкілля, кафедра технології м'яса і м'ясних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів ініціювала підготовку магістрів за абсолютно новим напрямком! 31 січня 2025

Відповідно до світових стандартів

Фонд навчальної літератури поповнився підручником «Гігієнічні вимоги до проектування обладнання харчових виробництв». Автори підручника – доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олена Чепелюк і старший викладач цієї ж кафедри Юрій Доломакін та доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до світових стандартів 29 січня 2018

Діалог зі старшокласниками викладачів кафедри економіки і права

Викладачі нашого університету намагаються завжди підтримувати діалог не лише з випускниками та студентами, а також зі вступниками. Одним із методів підтримки такого діалогу є відвідування шкіл. Доцент кафедри економіки і права Ольга Ткаченко в прохолодні дні листопада завітала до  Щигліївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Коростишівськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діалог зі старшокласниками викладачів кафедри економіки і права 26 листопада 2019

8 Березня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

До свята 8 Березня наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, Анна Грищенко, Лариса Михонік та Олена Кохан провели тематичний захід. Під час онлайн-зустрічей зі студентами розглянули історію його виникнення, традиції святкування в різних країнах та як вони змінювалися з роками....

ЧИТАТИ ДАЛІ

8 Березня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 березня 2021