Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції не припиняють активно підвищувати свій науковий рівень.
Зокрема, доцент кафедри Олег Кузьмін узяв участь у низці онлайн-семінарів, що відбулися за сприяння компанії «Clarivate».
Наш фахівець пройшов навчання за серіями та тематиками:
- «Web of Science: система пошуку наукової інформації»: «Інформаційна платформа Web of Science: зміст, можливості, застосування», «Journal Citation Reports і імпакт-фактор: як порівнювати і вибирати міжнародні наукові журнали», «Publons і ResearcherID: пошук публікацій, профіль автора і показники активністю публікацій»;
- «Аналіз наукової інформації: інформаційні інструменти Clarivate для вчених і адміністраторів»: «Додаткові можливості пошуку і аналізу інформації платформи Web of Science», «Професійна оцінка активністі публікацій (аналітична система InCites)», «Профіль організації в Web of Science: створення, функції і можливості»;
- «Практичні рекомендації по публікації в міжнародних журналах»: «Як навчитися розбиратися в міжнародних журналах», «Можливості EndNote для роботи з бібліографією», «Як підготувати публікацію для міжнародного журналу».