Н У Х Т

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» розширюють знання на лекціях зарубіжних науковців

01 березня 2024

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» розширюють знання на лекціях зарубіжних науковців

29 лютого 2024 р. відбулася онлайн-лекція «Principles of Agricultural Price, Policy and Trade Analysis» («Принципи аналізу сільськогосподарських цін, політики та торгівлі»). Її прочитав почесний професор аграрної та прикладної економіки Науково-дослідного інституту продовольчої та аграрної політики Університету Вільям Х. Мейерс.

У ході лекції здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції ознайомилися з основними причинами та інструментами державного впливу на діяльність продовольчих і сільськогосподарських ринків. Вони дізналися про методи аналізу впливу державної політики на ціни, торгівлю, витрати та добробут виробників і споживачів.

Лекція надала унікальну можливість розширити знання наших здобувачів у сфері аграрної економіки та ознайомитися з досвідом відомого фахівця, а також вкотре «прокачати» їх мовні скіли.

Ця міжнародна освітня ініціатива реалізується за підтримки фонду K.Fund Василя Хмельницького, Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Наші учасники вдячні освітній платформі Ukraine Global Faculty за фаховий захід!

Опублікований: 01-03-2024
Читайте також:
Гостьова лекція від Lead Software Engineer компанії Ciklum

6 жовтня 2025 р. випускник кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Дмитро Драгомерецький прочитав чергову гостьову лекцію для здобувачів магістратури та бакалаврату. Доповідь була присвячена потоковому обробленню даних. Дмитро має понад 15 років досвіду роботи за фахом у ІТ. Нині він є провідним інженером із розроблення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від Lead Software Engineer компанії Ciklum 14 жовтня 2025

Четвертокурсники удосконалюють навички ведення полілогу на професійну тематику англійською мовою

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся розмовний студентський форум «Food for the future-Food safety-National security». Здобувачі 4 курсу груп ХЕ-4-11, МО-4-3, ТЖ-4-4, МЯ=4-1, ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій під керівництвом старшої викладачки кафедри Людмили Юрчук презентували різноманітні оригінальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники удосконалюють навички ведення полілогу на професійну тематику англійською мовою 15 грудня 2023

Першокурсники знайомляться з історією університету

З нагоди святкування 135-річчя НУХТ першокурсники спеціальності «Туризм» відвідали Музей історії та розвитку університету. Завдяки цікавій екскурсії по експозиції студенти дізналися про історію університету, його визначних випускників, перемоги. Побачили нагороди, кубки та трофеї. Багата історія та численні здобутки вкотре переконали першокурсник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники знайомляться з історією університету 03 жовтня 2019

Університет обраний до складу асоційованих партнерів трьох Спільних магістерських програм Еразмус Мундус

Виконавче агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) і Національне агентство Еразмус+ оприлюднили результати конкурсів Спільних магістерських програм Еразмус Мундус у 2018 році. П’ять українських університетів і одна організація увійшли як асоційовані партнери до складу трьох Спільних магістерських програм: «European Mas...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет обраний до складу асоційованих партнерів трьох Спільних магістерських програм Еразмус Мундус 17 липня 2018