Н У Х Т

Наукові здобутки – широкому загалу: готуємось до «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS& BAKERY UKRAINE»

12 вересня 2023

Наукові здобутки – широкому загалу: готуємось до «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS& BAKERY UKRAINE»

20-21 вересня у Києві працюватимуть 30-та Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», 22-а Міжнародна виставка пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «UPAKOVKA» і спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE».

Протягом багатьох років наш університет виступає не лише співорганізатором наукової програми цих заходів, але й традиційно представляє цікаву експозицію, де демонструє освітні й наукові досягнення нашого колективу.

Участь у виставкових заходах – це завжди гарна нагода ознайомитися з технологічними новинками, інноваціями та започаткувати нові партнерства. А для викладачів НУХТ – це ще й можливість знову зустрітися зі своїми випускниками, які презентують на виставках свої компанії й підприємства.

У цьогорічній науковій програмі виставок представлені чотири спеціалізовані науково-практичні конференції, організовані випусковими кафедрами нашого університету – «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів» (20 вересня, 11:00), «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» (20 вересня, 14:00), «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі» (21 вересня, 10:30), «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» (21 вересня, 11:00).

Долучайтеся до виставкових заходів і наших наукових конференцій! Буде цікаво!

Вхідний квиток на виставку можна замовити онлайн за посиланням. Усі, хто зробить це до 15 вересня, отримають його безкоштовно, з 16 вересня вартість квитка – 40 грн.

Опублікований: 12-09-2023
Читайте також:
Магістранти знайомляться з базовими можливостями Wed of Science для наукової діяльності

1 лютого 2024 року здобувачка освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко взяла участь у другому вебінарі із серії «Research Smarter» від «Clarivate». Цього разу учасники знайомилися з базовими можливостями Wed of Science для наукової діяльності. Найвідомішим продуктом компан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти знайомляться з базовими можливостями Wed of Science для наукової діяльності 06 лютого 2024

Вдалий вибір професії - перший крок до успішного майбуття

16 лютого у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних навчальних закладів Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів України. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдалий вибір професії - перший крок до успішного майбуття 18 лютого 2019

Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу

13 лютого 2024 року бакалаври і магістранти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Менеджмент персоналу», стали активними учасниками вебінару «Як підкорити соцмережі з АІ», який провів автор курсу Роман Кирилович. Він є експертом у сфері штучного інтелекту (Artificial Intelligence, AI), франчайзингу та масштабування бізнесу з 20-річним ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу 14 лютого 2024

ТОВ «Органік Cтандарт» – надійний партнер у підготовці здобувачів освіти!

Уже кілька років у нашому університеті здійснюється підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів». Значну підтримку в цьому процесі надає керівництво ТОВ «Органік Cтандарт», що є першим органом сертифікації, акредитованим НААУ для сертифікації за українським органічним законодавством. Ми щиро вдяч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Органік Cтандарт» – надійний партнер у підготовці здобувачів освіти! 07 вересня 2023