Н У Х Т

Наукові здобутки – широкому загалу: готуємось до «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS& BAKERY UKRAINE»

12 вересня 2023

Наукові здобутки – широкому загалу: готуємось до «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS& BAKERY UKRAINE»

20-21 вересня у Києві працюватимуть 30-та Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», 22-а Міжнародна виставка пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «UPAKOVKA» і спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE».

Протягом багатьох років наш університет виступає не лише співорганізатором наукової програми цих заходів, але й традиційно представляє цікаву експозицію, де демонструє освітні й наукові досягнення нашого колективу.

Участь у виставкових заходах – це завжди гарна нагода ознайомитися з технологічними новинками, інноваціями та започаткувати нові партнерства. А для викладачів НУХТ – це ще й можливість знову зустрітися зі своїми випускниками, які презентують на виставках свої компанії й підприємства.

У цьогорічній науковій програмі виставок представлені чотири спеціалізовані науково-практичні конференції, організовані випусковими кафедрами нашого університету – «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів» (20 вересня, 11:00), «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» (20 вересня, 14:00), «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі» (21 вересня, 10:30), «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» (21 вересня, 11:00).

Долучайтеся до виставкових заходів і наших наукових конференцій! Буде цікаво!

Вхідний квиток на виставку можна замовити онлайн за посиланням. Усі, хто зробить це до 15 вересня, отримають його безкоштовно, з 16 вересня вартість квитка – 40 грн.

Опублікований: 12-09-2023
Читайте також:
Patriotism in Ukraine during the war

У цей непростий для українців час наші студенти та викладачі об’єднуються, щоб підтримати одне одного й патріотичний дух, який наразі є дуже важливим чинником національної свідомості та єдності українського народу. Нещодавно викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем зі США Stuart ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Patriotism in Ukraine during the war 13 травня 2022

На кафедрі експертизи харчових продуктів стало на одного кандидата технічних наук більше

29 грудня 2017 року на засіданні спеціалізованої вченої ради К 35.840.02 Львівського торговельно-економічного університету відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук асистента кафедри експертизи харчових продуктів нашого університету Анастасії Чорної за спеціальністю 05.18.15 - товарознавство харчових продукті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі експертизи харчових продуктів стало на одного кандидата технічних наук більше 20 січня 2018

Перша педагогічна практика

Згідно з навчальним планом підготовки у нашому університеті фахівців за третім рівнем освіти (докторів філософії) обов’язковим компонентом освітньої програми є педагогічна практика. Тому, здобувач вищої освіти ступеня «доктор філософії» І року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Микита Іванов зараз опановує не тільки науково-професійні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша педагогічна практика 17 травня 2022

Бездоганне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією – родзинки роботи викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

 На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття асистента кафедри Андрія Боярчука з дисципліни «Технологія бродильних виробництв» для студентів  3 курсу спеціальності  «Технології зберігання, консервування і переробки молока». Відкрите заняття було присвячене аналізу пива. Студенти разом із викладачем визначали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бездоганне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією – родзинки роботи викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 березня 2018