Н У Х Т

Вступників-2019 привітав Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ

10 квітня 2019

Вступників-2019 привітав Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся День відкритих дверей, у якому взяли участь учні шкіл та їх батьки Івано-Франківська, Надвірнянського району, м. Яремча, Городенківського, Тлумацького Долинського та інших районів, а також сусідніх областей.

У ресторані-майстерні коледжу відбулася виставка-презентація спеціальностей і професій, де студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй професії, проводили майстер-класи.

Перед початком зустрічі з майбутніми вступниками, педагогічні працівники коледжу провели екскурсії навчальними кабінетами, сучасними лабораторіями, навчально-тренувальними центрами комерційного, туристичного, ресторанного напрямів та розповіли про професії й спеціальності, які опановують студенти.

В актовій залі відбулася зустріч із директором коледжу та заступниками директора, які розповіли про переваги навчання в коледжі, про перспективи подальшого працевлаштування та кар’єри.

Окремо була акцентована увага на умовах прийому у 2019 році. Кожний із присутніх мав можливість задати запитання, які його турбували, і відразу отримати на нього компетентну, вичерпну відповідь.

День відкритих дверей – традиційний захід, у рамках якого майбутні студенти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до своєї освіти в сучасному закладі.

Опублікований: 10-04-2019
Читайте також:
Благодійна ініціатива студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка у рамках великого збору коштів НУХТ на підтримку ЗСУ ініціювала благодійну лотерею. Розіграш проходив на сторінці факультету у соціальній мережі Instagram @hrtb_official. Зробивши донат, можна було виграти неймовірні смаколики від талановитих кондите...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійна ініціатива студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 15 березня 2024

Насичений день кафедри експертизи харчових продуктів

Ні дощова погода, ні тривога не стали на заваді відвідуванню Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки кафедрою експертизи харчових продуктів. 17 квітня студенти групи ХЕ-1-7 разом із молодшими кураторами та кураторкою групи, асистенткою кафедри Анною Логіновою відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP. Здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений день кафедри експертизи харчових продуктів 18 квітня 2024

Різдвяний Movie Club

Наближається Різдво Христове – чудове свято любові та надії, найбільше свято в історії людства для усіх християн світу. Старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук і Лариса Яненко провели чергове засідання Movie Club зі здобувачами першого курсу, груп ТІ-1-1 і ТІ-1-2 Навчально-наукового інституту харчових техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різдвяний Movie Club 15 грудня 2023

28 квітня – Всесвітній день охорони праці!

Сьогодні Україна разом із усім світом відзначає День охорони праці. Гасло Всесвітнього дня охорони праці у 2025 році – «Революційні підходи до здоров’я і безпеки: роль ШІ та цифровізації на роботі». Ця тема висвітлює вплив новітніх технологій на безпеку та гігієну праці, акцентує увагу на тому, як новітні технології змінюють умови праці на основі в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

28 квітня – Всесвітній день охорони праці! 28 квітня 2025