В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся День відкритих дверей, у якому взяли участь учні шкіл та їх батьки Івано-Франківська, Надвірнянського району, м. Яремча, Городенківського, Тлумацького Долинського та інших районів, а також сусідніх областей.
У ресторані-майстерні коледжу відбулася виставка-презентація спеціальностей і професій, де студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй професії, проводили майстер-класи.
Перед початком зустрічі з майбутніми вступниками, педагогічні працівники коледжу провели екскурсії навчальними кабінетами, сучасними лабораторіями, навчально-тренувальними центрами комерційного, туристичного, ресторанного напрямів та розповіли про професії й спеціальності, які опановують студенти.
В актовій залі відбулася зустріч із директором коледжу та заступниками директора, які розповіли про переваги навчання в коледжі, про перспективи подальшого працевлаштування та кар’єри.
Окремо була акцентована увага на умовах прийому у 2019 році. Кожний із присутніх мав можливість задати запитання, які його турбували, і відразу отримати на нього компетентну, вичерпну відповідь.
День відкритих дверей – традиційний захід, у рамках якого майбутні студенти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до своєї освіти в сучасному закладі.