Н У Х Т

Про організацію навчального процесу в університеті в період з 14 по 27 вересня 2020 р.

14 вересня 2020

Про організацію навчального процесу в університеті в період з 14 по 27 вересня 2020 р.

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 вересня 2020 року м. Київ з 14 вересня 2020 року віднесене до території, на якій установлений «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки.

Наказом по університету від 11 вересня 2020 року №103 лекційні, практичні та лабораторні заняття для студентів денної форми навчання будуть проводитися згідно з розкладом із застосуванням online-засобів навчання.

Опублікований: 14-09-2020
Читайте також:
Роль англійської мови у сучасному житті з’ясовували студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася студентська конференція «Роль англійської мови у сучасному житті», до участі в якій були залучені студенти першого і другого курсів. Заключна частина конференції була присвячена підведенню підсумків участі студентів коледжу в різних освітніх конкурсах та олімпіадах. Зокрема, у Всеукраїнськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роль англійської мови у сучасному житті з’ясовували студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 07 травня 2018

Вступникам варто звірити свої дані у ЄДЕБО

Шановні вступники! Уже за два дні розпочнеться подання заяв і документів для вступу на бакалавра. Радимо завчасно звірити ваші дані у Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО) з даними у вашому свідоцтві про повну загальну середню освіту та сертифікаті НМТ. Якщо ваші дані (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, стать, гро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам варто звірити свої дані у ЄДЕБО 17 липня 2024

Майстер-клас від бар-менеджера трендового закладу ресторанного господарства для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» лекторкою, доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Ольгою Пушкою був організований майстер-клас з барного мистецтва. Його проводив бар-менеджер автентичного закладу ресторанного господарства «П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від бар-менеджера трендового закладу ресторанного господарства для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 11 жовтня 2023

Бінарне заняття здобувачів спеціальності «Туризм і рекреація»

«Краще один раз побачити, ніж 100 разів почути», – народна мудрість, яка знаходить своє підкріплення у багатьох сферах людського життя. Таким девізом і керуються здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм і рекреація», для яких у рамках вивчення дисциплін «Рекреаційно-туристичні ресурси України» та «Основи наукових досліджень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бінарне заняття здобувачів спеціальності «Туризм і рекреація» 25 листопада 2024