Н У Х Т

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

23 вересня 2021

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого і другого курсів разом зі своєю наставницею, доценткою випускової кафедри Ольгою Пушкою побували на ознайомчій екскурсії готелем «Raziotel Kyiv», який розташований в історичному центрі міста.

Здобувачі дізналися про особливості функціонування закладу розміщення, який працює з посиленими протиепідемічними заходами, і структурних підрозділів від керуючого готельним господарством, пана Сергія. Студенти мали змогу ознайомитись із приймально-вестибюльною групою приміщень, номерним фондом і рестораном із панорамними вікнами на останньому поверсі будівлі. Номерний фонд готельного підприємства представлений 78 сучасними номерами європейського рівня наступних категорій: «Класик», «Стандарт», «Суперіор». Також в інфраструктурі готелю є два конференц-зали місткістю на 70 та 40 місць.

Пізнавальний позанавчальний захід був організований за сприяння керівниці відділу навчання Reikartz Hotel Group, стейкхолдера освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Ірини Магалецької.

Безцінні поради та настанови майбутні готельєри отримали від керівництва готельного підприємства «Raziotel Kyiv» для поглибиення теоретичних знань і набуття практичних навичок із основ гостинності.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний пану Сергію за організацію екскурсії і пані Ірині Магалецькій за співпрацю у створенні можливостей для знайомства наших здобувачів вищої освіти з кращими вітчизняними готельними підприємствами. 

Опублікований: 23-09-2021
Читайте також:
Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю продовжують опановувати практичні навички свого фаху

Студенти-біотехнологи набувають практичних навичок не лише на столичних підприємствах галузі. Одним із місць проходження ними практики стало фармацевтичне підприємство з виготовлення готових лікарських засобів – ПАТ «Вітаміни» у м. Умань. Звісно, по конкуренції зі столичними підприємствами, ПАТ «Вітаміни» поступаються. Та після побаченого нашими ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю продовжують опановувати практичні навички свого фаху 31 січня 2017

Науковий доробок наших здобувачів на IV Всеукраїнському конкурсі «Інноваційні ресторанні технології»

26 квітня 2024 року на базі Державного торговельно-економічного університету (ДТЕУ) з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання та активізації науково-дослідної роботи здобувачів у закладах вищої освіти відбувся IV Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок наших здобувачів на IV Всеукраїнському конкурсі «Інноваційні ресторанні технології» 29 квітня 2024

НУХТ традиційно збирає цукрову громаду на наймасштабніший галузевий форум

Березень – місяць, коли в нашому університеті традиційно збираються цукровики України, а також близького і дальнього зарубіжжя. Для багатьох із них це – нагода знову навідати Альма матер, а ще поділитися своїми здобутками, задумами, а то й проблемами з колегами, однодумцями й друзями, знайти нових партнерів і нові ринки збуту для продукції своїх пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ традиційно збирає цукрову громаду на наймасштабніший галузевий форум 21 січня 2020

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників

1 липня розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників, що вступатимуть на навчання на основі повної загальної середньої освіти. Нагадаємо, що у 2019 році системою подання заяв в електронній формі можуть скористатися вступники, які мають свідоцтво про здобуття повної загальної освіти або атестат про повну загальну середню освіту, виготовл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників 02 липня 2019