Н У Х Т

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

23 вересня 2021

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого і другого курсів разом зі своєю наставницею, доценткою випускової кафедри Ольгою Пушкою побували на ознайомчій екскурсії готелем «Raziotel Kyiv», який розташований в історичному центрі міста.

Здобувачі дізналися про особливості функціонування закладу розміщення, який працює з посиленими протиепідемічними заходами, і структурних підрозділів від керуючого готельним господарством, пана Сергія. Студенти мали змогу ознайомитись із приймально-вестибюльною групою приміщень, номерним фондом і рестораном із панорамними вікнами на останньому поверсі будівлі. Номерний фонд готельного підприємства представлений 78 сучасними номерами європейського рівня наступних категорій: «Класик», «Стандарт», «Суперіор». Також в інфраструктурі готелю є два конференц-зали місткістю на 70 та 40 місць.

Пізнавальний позанавчальний захід був організований за сприяння керівниці відділу навчання Reikartz Hotel Group, стейкхолдера освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Ірини Магалецької.

Безцінні поради та настанови майбутні готельєри отримали від керівництва готельного підприємства «Raziotel Kyiv» для поглибиення теоретичних знань і набуття практичних навичок із основ гостинності.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний пану Сергію за організацію екскурсії і пані Ірині Магалецькій за співпрацю у створенні можливостей для знайомства наших здобувачів вищої освіти з кращими вітчизняними готельними підприємствами. 

Опублікований: 23-09-2021
Читайте також:
Про судову експертизу харчових добавок дізналися третьокурсники

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у межах дисципліни «Харчові добавки, прянощі та приправи», яку викладає доцентка Наталія Стукальська, відбулася гостьова лекція для здобувачів третього курсу освітньої програми «Технології харчування» освітнього ступеня «Бакалавр». Запрошена спікерка – кандидатка технічних наук, доцентка та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про судову експертизу харчових добавок дізналися третьокурсники 06 листопада 2024

Європейський освітній процес викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування вивчають у Фінляндії

У рамках прийнятої МОН Концепції розвитку англійської мови в університетах, з метою ознайомлення з європейським освітнім процесом у вищій і середній школі та для підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Інна Форостюк і Надія Шерстюк на початку цього навчального року розпочали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейський освітній процес викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування вивчають у Фінляндії 05 вересня 2019

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – на головній події сфери HoReCa

17 вересня здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна» справа разом зі своїми викладачами випускової кафедри і наставниками відвідали перший день наймасштабнішої події сфери HoReCa – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2024. Наші студенти мали можливість познайомитися з новими трендами індустрії гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – на головній події сфери HoReCa 18 вересня 2024

Квестові перегони ейчарів

Незважаючи на канікули, студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») продовжують працювати над своїм професійним апгрейдом. Днями відбувся Summer Quest від Leroy Merlin – одного з найбільших європейських DIY-ритейлерів, де працюють понад 80 тисяч співробітників у 13 країнах світу. Організатори кве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квестові перегони ейчарів 09 липня 2018