Н У Х Т

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

23 вересня 2021

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого і другого курсів разом зі своєю наставницею, доценткою випускової кафедри Ольгою Пушкою побували на ознайомчій екскурсії готелем «Raziotel Kyiv», який розташований в історичному центрі міста.

Здобувачі дізналися про особливості функціонування закладу розміщення, який працює з посиленими протиепідемічними заходами, і структурних підрозділів від керуючого готельним господарством, пана Сергія. Студенти мали змогу ознайомитись із приймально-вестибюльною групою приміщень, номерним фондом і рестораном із панорамними вікнами на останньому поверсі будівлі. Номерний фонд готельного підприємства представлений 78 сучасними номерами європейського рівня наступних категорій: «Класик», «Стандарт», «Суперіор». Також в інфраструктурі готелю є два конференц-зали місткістю на 70 та 40 місць.

Пізнавальний позанавчальний захід був організований за сприяння керівниці відділу навчання Reikartz Hotel Group, стейкхолдера освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Ірини Магалецької.

Безцінні поради та настанови майбутні готельєри отримали від керівництва готельного підприємства «Raziotel Kyiv» для поглибиення теоретичних знань і набуття практичних навичок із основ гостинності.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний пану Сергію за організацію екскурсії і пані Ірині Магалецькій за співпрацю у створенні можливостей для знайомства наших здобувачів вищої освіти з кращими вітчизняними готельними підприємствами. 

Опублікований: 23-09-2021
Читайте також:
Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції протягом 2023 року працював студентський науковий гурток «Якість і безпечність» (наукові керівники – професор Олег Кузьмін і доцентка Наталія Стукальська), за результатами роботи якого опубліковані чотири розділи у закордонних колективних монографіях, присвячених питанням якості та безпечнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року 20 грудня 2023

«З досвідом у майбутнє» – освітня програма від «Галичфарм» для наших здобувачів освіти

Одним із провідних напрямків сучасної біотехнології є фармацевтичне виробництво. У свою чергу розвиток фармацевтичного сектора в Україні характеризується збільшенням частки наукоємної, високотехнологічної продукції, що відповідає міжнародним стандартам, яких дотримуються найвідоміші світові лідери фармацевтичної індустрії. І, звичайно ж, для розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«З досвідом у майбутнє» – освітня програма від «Галичфарм» для наших здобувачів освіти 25 травня 2022

Новий навчальний посібник для цукровиків

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ продовжують видавати сучасну навчальну та навчально-методичну літературу. Днями побачив світ навчальний посібник «Потенціометрія у виробництві цукру (дисципліна: методи технохімічного та мікробіологічного контролю виробництва)», укладачем якого виступив кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник для цукровиків 16 червня 2021

Відбулося 17 засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості»

Традиційно під головуванням завідувача кафедри міжнародної економіки, професора Світлани Гуткевич відбулося сімнадцяте засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості». У жвавій атмосфері та дискусіях учасники обговорили питання розвитку сучасної освіти як в Україні, так і в світі. Про свою участь у тезовій формі за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося 17 засідання круглого столу «Сучасна освіта: зміст, технології, забезпечення якості» 25 квітня 2019