Н У Х Т

Університет отримав вітання з Днем захисника України

15 жовтня 2020

Університет отримав вітання з Днем захисника України

vitanniavitanniavitannia

Опублікований: 15-10-2020
Читайте також:
Лекторій від ТОВ «Біофарма Плазма» розпочато!

У рамках дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» магістранти першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології мали унікальну можливість долучитися до практичного обговорення ключових моментів запуску у виробництво фармацевтичних препаратів, прослухавши лекцію від представника компанії ТОВ «Біофарма Плазма» Андрія Рибакова. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від ТОВ «Біофарма Плазма» розпочато! 09 грудня 2019

В університеті відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського студентського конкурсу «Харчові технології-2019»

27 вересня в нашому університеті був урочисто відкритий Всеукраїнський студентський конкурс «Харчові технології-2019». Цей проект має на меті підтримку творчої, креативної, мотивованої до успіху молоді й проводиться за ініціативи Фонду Бориса Колесникова вже вдруге. У минулому році серед 30 переможців конкурсу були 8 наших студентів, які в якості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського студентського конкурсу «Харчові технології-2019» 27 вересня 2018

Кулінарне свято «Родинна страва»

15 лютого 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося традиційне свято кулінарного мистецтва «Родинна страва».Вже шостий рік поспіль за ініціативи директора коледжу Віри Кузнецової студенти коледжу разом зі своїми батьками, дідусями, сестрами та братами розкривають кулінарні секрети, готуючи родинну страву....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарне свято «Родинна страва» 16 лютого 2018

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася ознайомлювально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти разом із керівниками практики, доцентом Анною Грищенко, асистентами Юлією Звягінцевою-Семенець, Людмилою Бурченко та Оксаною Онофрійчук відв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 лютого 2020