Н У Х Т

Університет отримав вітання з Днем захисника України

15 жовтня 2020

Університет отримав вітання з Днем захисника України

vitanniavitanniavitannia

Опублікований: 15-10-2020
Читайте також:
Мандруємо світами разом із Еnglish speaking club

Давно мріяли опинитися в екзотичних країнах? А ось студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем разом із іноземним гостем Stuart Snuggs та викладачем Наталією Божок нещодавно мали таку змогу. Тому що  чергове засідання Еnglish speaking club було присвячене темі «The Spirit of Advent...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандруємо світами разом із Еnglish speaking club 07 листопада 2019

Випробовуємо нові підходи для захисту бакалаврських робіт

На кафедрі міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбувся попередній захист бакалаврських робіт студентів освітньої програми «Міжнародна економіка» спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини». Попередній захист відбувався в режимі WhatsApp і з використанням дистанційної платформи університету, де з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випробовуємо нові підходи для захисту бакалаврських робіт 25 травня 2020

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму». Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій підготували презентації про рідні міста і села, в яких народилися і проживають. Під час онлайн-зустрічі студенти представили підготовлені презентації, в яких ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму» 29 червня 2022

Майстер-клас із виробництва м’ясної смакоти

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках тижня циклової комісії спеціальності «Харчові технології» відбувся майстер-клас по виготовленню м'ясної сиров’яленої полядвиці. Захід був організований викладачами Тамілою Михайлик, Іриною Гузевською, Ніною Василевською, а провів його досвідчений шеф-кухар #charcuterie, студент коледжу Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас із виробництва м’ясної смакоти 30 жовтня 2019