Н У Х Т

Від теорії до практики: майбутні туристичні експерти вивчають пивоваріння

06 листопада 2024

Від теорії до практики: майбутні туристичні експерти вивчають пивоваріння

Майбутні фахівці туристичної індустрії мали унікальну можливість зануритися у світ українського пивоваріння. У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі освіти відвідали крафтову броварню «Cosmopolite», де на власні очі побачили весь процес виробництва пива та спробували різноманітні сорти цього благородного напою.

Студенти мали змогу ознайомитися з усіма етапами виробництва пива: від відбору сировини до розливу готового продукту. Досвідчені пивовари детально розповіли про особливості українського пивоваріння, про різні сорти пива та їхню пастеризацію.

Візит на броварню «Cosmopolite» став для здобувачів не тільки цікавою екскурсією, але й важливим практичним досвідом. Отримані знання допоможуть їм у майбутній професійній діяльності, адже знання про пивоваріння та культуру споживання пива є невід’ємною частиною сучасного туристичного продукту.

Опублікований: 06-11-2024
Читайте також:
Як наші біотехнологи мікроорганізми створювали…

Сьогодні важко уявити життя без мікроорганізмів. Їх активно використовують у промисловості, зокрема на фармацевтичних виробництвах, у харчовій галузі, біотехнології та екології. І, навіть, є день на їхню честь – у вересні відзначають Міжнародний день мікроорганізмів. Викладачка дисциплін «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікрооргані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як наші біотехнологи мікроорганізми створювали… 04 жовтня 2023

Hospitality upgrade: тенденції гостинності для здобувачів освіти фахових коледжів

За підтримки Приймальної комісії НУХТ у межах профорієнтаційного марафону викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася лекція «Hospitality upgrade – тенденції у готельно-ресторанному та туристичному бізнесі» для здобувачів Київського фахового коледжу ресторанного господарства та Львівського ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Hospitality upgrade: тенденції гостинності для здобувачів освіти фахових коледжів 03 грудня 2025

Наші викладачі ніколи не втрачають бажання вчитися новому

«Хто не навчається, того немає» – це одне з життєвих кредо доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Вікторії Москаленко. Останні два роки вона була магістранткою денної форми навчання Київського сучасного інституту психології та психотерапії. Процес навчання, підготовка до іспитів та заліків, успішний захист і як результат – рекомендаційний ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі ніколи не втрачають бажання вчитися новому 20 вересня 2022