Н У Х Т

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вивчають інновації для сфери гостинності

19 листопада 2018

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вивчають інновації для сфери гостинності

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи, майбутні ресторатори і готельєри, під керівництвом викладачів відвідали наймасштабнішу подію осені сфери HoReCa – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2018 у Міжнародному Виставковому Центрі.

ЕкспоФорум – це 3 дні інтерактиву і майстер-класів із топовими шеф-кухарями України і Європи, семінари від рестораторів і експертів готельно-ресторанного бізнесу, конкурси, зокрема конкурс творчої кухні CulinArt-2018, дегустаційні зони і презентація нових продуктів.

Участь у заході брали понад 220 компаній із 17 регіонів України, а також Польщі, Франції, Туреччини, Німеччини, Італії, які представили до уваги відвідувачів устаткування і меблі для ресторанів, кафе, барів, готельних підприємств, устаткування для професійної кухні, посуд, столові прибори, інвентар, текстиль, засоби освітлення, предмети декору. Крім сегменту HoReCa, також були представлені напрями «ведінг» і «клінінг» – устаткування, технології, продукти та послуги для цих ринків.

ЕкспоФорум є платформою для налагодження бізнес-контактів між рестораторами, готельєрами, власниками бізнесу, провідними спеціалістами, а для студентів закладів вищої освіти – це можливість поглиблення теоретичних знань і набуття практичних навиків, підвищення рівня професійної майстерності.

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
Дистанційна профорієнтація від біотехнологів

І у нинішніх, карантинних, реаліях профорієнтаційний сектор факультету біотехнології та екологічного контролю спільно з викладачами кафедри біотехнології і мікробіології розробляє нові методи заохочення майбутніх студентів до вступу на спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія» – спеціальність майбутнього. Голова сектору Ганна Ярова та її з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційна профорієнтація від біотехнологів 29 квітня 2020

Обраний новий голова Первинної профспілкової організації працівників НУХТ

22 вересня 2021 року в актовій залі університету з дотриманням усіх протиепідемічних заходів відбулася позачергова виборна профспілкова конференція Первинної профспілкової організації працівників Національного університету харчових технологій. Від адміністрації університету на конференції був присутній проректор з наукової роботи Сергій Токарчук, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обраний новий голова Первинної профспілкової організації працівників НУХТ 22 вересня 2021

Вебінари від міжнародних компаній відвідують наші викладачі

6 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професори Наталія Ющенко та Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Олена Павлюченко та Людмила Дейниченко взяли участь у вебінарі «Аналітика харчових процесів у хлібопекарській промисловості» від індійської філії швейцарської компанії BUCHI Labortechnik AG...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінари від міжнародних компаній відвідують наші викладачі 06 жовтня 2022

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників 25 лютого 2019