Н У Х Т

Від теорії до практики: майбутні туристичні експерти вивчають пивоваріння

06 november 2024

Від теорії до практики: майбутні туристичні експерти вивчають пивоваріння

Майбутні фахівці туристичної індустрії мали унікальну можливість зануритися у світ українського пивоваріння. У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі освіти відвідали крафтову броварню «Cosmopolite», де на власні очі побачили весь процес виробництва пива та спробували різноманітні сорти цього благородного напою.

Студенти мали змогу ознайомитися з усіма етапами виробництва пива: від відбору сировини до розливу готового продукту. Досвідчені пивовари детально розповіли про особливості українського пивоваріння, про різні сорти пива та їхню пастеризацію.

Візит на броварню «Cosmopolite» став для здобувачів не тільки цікавою екскурсією, але й важливим практичним досвідом. Отримані знання допоможуть їм у майбутній професійній діяльності, адже знання про пивоваріння та культуру споживання пива є невід’ємною частиною сучасного туристичного продукту.

Published on: 06-11-2024
Read also:
Відбулося планове засідання вченої ради університету

27 березня 2025 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з приємного – ректор Олександр Шевченко вручив подяку з цінним подарунком директорові Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергію Блаженку та почесну грамоту вченій секретарці, доцентці Наталії Мельник. Вчена рада...

READ YOURSELF

Відбулося планове засідання вченої ради університету 27 march 2025

Визначені переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології». З початком олімпіади студентів привітали проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій з навчальної роботи і практичної підготовки Георгій Гончаров, завідувач кафед...

READ YOURSELF

Визначені переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» 13 march 2019

Наукове дослідження наших студентів щодо української гастрономічної культури стало фіналістом Фестивалю живих історій

28-29 вересня в Києві організація «Інша Освіта» та програма неформальної історичної освіти «Студії живої історії» провели Фестиваль живих історій. Він зібрав людей, що працюють із культурною спадщиною, зокрема, радянською, займаються вивченням історії та пам’яті. На Фестивалі були представлені 50 різноманітних проектів, попередньо відібраних журі ...

READ YOURSELF

Наукове дослідження наших студентів щодо української гастрономічної культури стало фіналістом Фестивалю живих історій 01 october 2019

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин

Фахівці всіх галузей продовжують докладати усіх зусиль, щоб підтримувати національну економіку України. Не виняток і українські винороби, які не лише виробляють якісну, конкурентоспроможну продукцію, але й опікуються презентацією України перед усією світовою спільнотою як виноробної держави з багатою скарбницею національного виноробства. На 30-31 ...

READ YOURSELF

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин 16 august 2022