Н У Х Т

Наші професорка і випускник – у числі експертів з відбору «амбасадорських» вин

27 august 2025

Наші професорка і випускник – у числі експертів з відбору «амбасадорських» вин

Надзвичайно приємно, що до числа професіоналів із беззаперечним авторитетом у виноробній галузі, що визначатимуть найкращі вина України, які увійдуть до міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини La Cité du Vin», уже традиційно увійшла докторка технічних наук, професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету Марина Білько, а також уперше випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ігор Постоянкін.

Наша викладачка – відома експертка галузі, авторка понад 100 наукових праць, членкиня багатьох міжнародних дегустаційних комісій, наукова керівниця аспірантів і менеджерка сертифікатної програми «Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв», що успшно функціонує в нашому університеті з 2016 року.

Ігор Постоянкін – випускник спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», шеф-сомельє ресторану CATCH, співзасновник Ginius LTC, володар титулу «Кращий сомельє України 2025». Він активно долучається до освітнього процесу підготовки бакалаврів з готельно-ресторанної справи у форматі гостьових майстер-класів.

Організатори зазначають, що до числа експертів були запрошені фахівці з багаторічним досвідом, науковими здобутками та безмежною любов’ю до українського вина. Їхня експертиза, професійна етика та відданість виноробству стануть запорукою чесного й об’єктивного оцінювання кращих вітчизняних вин.

Пишаємося фахівцями і випускниками НУХТ! Наших студентів вчать досвідчені професіонали!

Published on: 27-08-2025
Read also:
Наші здобувачки гідно представили Україну на конкурсі у Франції

Уже третій рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства на запрошення Ministere de l'agriculture et de la souverainete alimentaire беруть участь у Конкурсі молодих дегустаторів вина на Salon International De L’ Agriculture у Парижі. У цьому році Україну представляли здобувачки освітньої програми «Харчові технології»,...

READ YOURSELF

Наші здобувачки гідно представили Україну на конкурсі у Франції 04 march 2025

Інституційний репозитарій НУХТ – серед лідерів репозитаріїв України!

За оновленим рейтингом «Українські ЗВО в TRANSPARENT RANKING: Institutional Repositories by Google Scholar (February 2023)» від Центру міжнародних проєктів «Євроосвіта» Інституційний репозитарій нашого університету посідає шосте місце серед 89 репозитаріїв закладів вищої освіти України. Рейтинг складено з урахуванням кількості повнотекстових докум...

READ YOURSELF

Інституційний репозитарій НУХТ – серед лідерів репозитаріїв України! 06 march 2023

Провідні позиції у рейтингу Webometrics займає веб-ресурс університету

Webometrics опублікував рейтинг університетів світу Ranking Web of Universities станом на січень 2019 року. Всього до рейтингу з понад 24 тисяч закладів вищої освіти світу потрапили 323 українських університети. Приємно, що наш університет продовжує займати провідні позиції у цьому рейтингу, й посів 31 місце серед українських вишів і 4929 місце се...

READ YOURSELF

Провідні позиції у рейтингу Webometrics займає веб-ресурс університету 05 february 2019

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Початок квітня у нашому університеті – час проведення Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», до участі у якій традиційно долучаються здобувачі вищої освіти й молоді науковці з усього світу. У 2022 році конференція відбувається уже у 88...

READ YOURSELF

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 13 april 2022