Н У Х Т

Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються

13 may 2019

Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються

Для магістрантів першого року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову випала чудова можливість дізнатися про ринок фармацевтичних компаній, а за тим і про можливість працевлаштування. Адже як не як, а у магістрантів-біотехнологів попереду новий щабель життя – пошук і влаштування на роботу за спеціальністю. Отож на цей раз на кафедру біотехнології і мікробіології завітала співробітниця ТОВ «Фармекс Груп» Надія Присяжна, яка займає посаду начальника відділу з управління персоналом.

ТОВ «Фармекс Груп» досить нова фармацевтична компанія, яка створена у квітні 2010 року на базі потужностей Науково-виробничого кардіологічного та онкологічного центру «Макс-Велл» (м. Бориспіль) після зміни стратегічного інвестора україно-американського проекту. Як і всі відомі нам фармацевтичні компанії, «Фармекс Груп» спрямована на забезпечення якісної фармацевтичної допомоги охороні здоров’я за рахунок розроблення та виробництва високоякісних і економічно доступних сучасних медичних препаратів. Фахівець зазначила, що науково-виробничий комплекс із самого початку був спроектований відповідно до стандартів GMP, а не шляхом модернізації та реконструкції окремих виробничих ділянок, побудованих раніше. Унікальним також є можливість виготовлення на заводі медичних препаратів у формі розчинів для ін’єкцій у передзаповнених шприцах і мазей у юніт-дозованих контейнерах.

Наприкінці Надія відзначила, що у ТОВ «Фармекс Груп» працює чимало випускників Національного університету харчових технологій та кафедри біотехнології і мікробіології зокрема. Приємно, що навіть директор компанії відзначає, що найкращі працівники саме з НУХТ! Компанія надає можливість проявити свої робочі здібності всім студентам і випускникам із досвідом і без досвіду роботи, та з радістю запрошує всіх охочих долучитися до сім’ї «Фармакс Груп»! 

Published on: 13-05-2019
Read also:
«Закохувати у місто» на тренінг-семінарі від фахівця-практика навчалися студенти спеціальності «Туризм»

20 травня студенти 3 курсу напрямку підготовки «Туризм» мали виняткову нагоду взяти участь у тренінг-семінарі з екскурсійної справи, проведеного управляючим директором екскурсійного бюро «Интересный Киев» Юлією Ліщук. Фахівець розповіла студентам, як екскурсовод повинен «закохувати у місто», а також знаходити цікаві родзинки для вибагливих екскурс...

READ YOURSELF

«Закохувати у місто» на тренінг-семінарі від фахівця-практика навчалися студенти спеціальності «Туризм» 22 may 2019

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби

Напередодні великого релігійного свята Великодня здобувачі вищої освіти спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» традиційно вивчають технології великодніх виробів різних країн. Карантин цього року не став завадою для практичного з...

READ YOURSELF

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби 21 april 2020

Десята Міжнародна удалась!

Усе в житті починається із зацікавленості. З давніх часів і донині ця риса втілює одну з найпрекрасніших властивостей людського розуму – бажання знати. І якщо серед естетичних високих мистецтв на першому місці стоїть література як технологія слова, то серед практичних галузей людського життя до таких висот сягає технологія оздоровчих продуктів. Яск...

READ YOURSELF

Десята Міжнародна удалась! 17 november 2023

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

Випускники факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможці конкурсу «Cofftails-2020» з приготування коктейлів на основі коньяку та кави. Випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і власник кав’ярні «Transit 33/34» Владислав Дудар – 1 місце. Випускник спеціальності «Харчові технології», бартендер і співвласник «Lion...

READ YOURSELF

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 21 september 2020