Н У Х Т

Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються

13 травня 2019

Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються

Для магістрантів першого року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову випала чудова можливість дізнатися про ринок фармацевтичних компаній, а за тим і про можливість працевлаштування. Адже як не як, а у магістрантів-біотехнологів попереду новий щабель життя – пошук і влаштування на роботу за спеціальністю. Отож на цей раз на кафедру біотехнології і мікробіології завітала співробітниця ТОВ «Фармекс Груп» Надія Присяжна, яка займає посаду начальника відділу з управління персоналом.

ТОВ «Фармекс Груп» досить нова фармацевтична компанія, яка створена у квітні 2010 року на базі потужностей Науково-виробничого кардіологічного та онкологічного центру «Макс-Велл» (м. Бориспіль) після зміни стратегічного інвестора україно-американського проекту. Як і всі відомі нам фармацевтичні компанії, «Фармекс Груп» спрямована на забезпечення якісної фармацевтичної допомоги охороні здоров’я за рахунок розроблення та виробництва високоякісних і економічно доступних сучасних медичних препаратів. Фахівець зазначила, що науково-виробничий комплекс із самого початку був спроектований відповідно до стандартів GMP, а не шляхом модернізації та реконструкції окремих виробничих ділянок, побудованих раніше. Унікальним також є можливість виготовлення на заводі медичних препаратів у формі розчинів для ін’єкцій у передзаповнених шприцах і мазей у юніт-дозованих контейнерах.

Наприкінці Надія відзначила, що у ТОВ «Фармекс Груп» працює чимало випускників Національного університету харчових технологій та кафедри біотехнології і мікробіології зокрема. Приємно, що навіть директор компанії відзначає, що найкращі працівники саме з НУХТ! Компанія надає можливість проявити свої робочі здібності всім студентам і випускникам із досвідом і без досвіду роботи, та з радістю запрошує всіх охочих долучитися до сім’ї «Фармакс Груп»! 

Опублікований: 13-05-2019
Читайте також:
На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар за результатами дисертаційного дослідження зі спеціальності 05.18.16 – «Технологія харчової продукції» асистента Віри Зуйко на тему: «Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства». Через значну тривалість і склад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар 16 лютого 2017

Відповідь на питання «Чи на ту спеціальність я вступив?» приходить на практиці

Для кожного студента четвертий курс – це нова сходинка до омріяного майбутнього, відповідальний момент, коли він стоїть на роздоріжжі свого життя. Перед ним постає одразу велика кількість питань: «Вступати до магістратури чи ні?», «Працювати за спеціальністю чи ні?», «Чи на ту спеціальність я вступив?». Однак, всі сумніви розвіюються, коли настає ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідь на питання «Чи на ту спеціальність я вступив?» приходить на практиці 29 січня 2019

На міжнародному рівні представила свої наукові здобутки старший викладач кафедри фізики

Плідною видалася осінь 2018 року для науковців кафедри фізики. Зокрема, старший викладач кафедри Інна Гуцало спільно з професором кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Валерієм Манком, доцентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталею Романченко та доцентом кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І....

ЧИТАТИ ДАЛІ

На міжнародному рівні представила свої наукові здобутки старший викладач кафедри фізики 06 грудня 2018