Н У Х Т

Завершується прийом оригіналів документів від вступників на освітній ступінь «Бакалавр» на місця державного замовлення

02 серпня 2021

Завершується прийом оригіналів документів від вступників на освітній ступінь «Бакалавр» на місця державного замовлення

Сьогодні о 18:00 завершується прийом оригіналів документів від вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на місця державного замовлення.

Відбіркові комісії інститутів і факультетів нашого університету створюють максимально комфорті умови для вступників і працюють без обідньої перерви.

Нагадаємо, що ті, хто відмовляться від рекомендації або не виконають вимоги до зарахування (не подадуть до відбіркової комісії оригінали документів до 18:00 2 серпня), не отримають бюджетне місце у 2021 році.

Виконання вимог до зарахування на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на небюджетні конкурсні пропозиції триває до 9 серпня, на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції – до 13 серпня.

Зарахування вступників відбуватиметься:

- за державним або регіональним замовленням – 9 серпня

- за кошти фізичних або юридичних осіб – не пізніше 17 серпня.

Переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб буде здійснено не пізніше 19 серпня.

Приймання оригіналів документів від вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» зі скороченим строком навчання (вступ після коледжів) триватиме до 5 серпня. Їх зарахування відбуватиметься не пізніше 11 серпня за державним або регіональним замовленням та за рахунок цільових пільгових державних кредитів і не пізніше 13 серпня за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

До 18-ї години 7 серпня мають виконати умови до зарахування за державним замовленням вступники на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» за денною і заочною формами. Наказ про їх зарахування буде виданий 12 серпня. Для зарахування на місця за кошти фізичних та юридичних осіб ця категорія вступників має подати до відбіркових комісії оригінали документів не пізніше 12 серпня. Їх зарахування відбуватиметься не пізніше 14 серпня. А переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення – не пізніше 19 серпня.

Зауважимо, що хоч Правилами прийому у 2021 році подання оригіналів необхідних документів для зарахування на місця державного та регіонального замовлення може здійснюватися також шляхом надсилання їх засобами поштового зв’язку або шляхом надсилання їх сканованих копій із накладанням на файли кваліфікованого електронного підпису вступника, на електронну адресу відповідної відбіркової комісії, наші вступники віддають перевагу поданню документів особисто. 

Опублікований: 02-08-2021
Читайте також:
Специфіку викладання в освітніх закладах Фінляндії обговорили на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся семінар, присвячений фінській системі освіти, за результатами стажування у Фінляндії доцента кафедри Галини Лук’янець. На семінар була запрошена викладач Дипломатичної академії при МЗС України, доцент Оксана Найдюк. Присутні мали чудову нагоду обговорити особливості навчального процесу, ск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Специфіку викладання в освітніх закладах Фінляндії обговорили на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 28 жовтня 2019

Ряди біотехнологів невпинно зростають!

З 6 по 13 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися захисти дипломних бакалаврських проектів студентів денної форми навчання за напрямом підготовки «Біотехнологія». Екзаменаційну комісію очолювала завідувач кафедри, професор Тетяна Пирог. У складі комісії були доценти кафедри Юрій Пенчук та Оксана Скроцька, а також секретар, асистен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ряди біотехнологів невпинно зростають! 18 червня 2019

З класикою німецького кінематографу мовою оригіналу знайомляться здобувачі освіти

24 травня 2023 року за ініціативи доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольги Неживої третьокурсники спеціальності «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка, які вивчають німецьку мову приєдналися до проєкту Goethe-Institut в Україні, який у співпраці з Міжнародним кінофестивалем «Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З класикою німецького кінематографу мовою оригіналу знайомляться здобувачі освіти 26 травня 2023

Заочники захищають курсові роботи

У відокремленому структурному підрозділі «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбувся захист курсових робіт з навчальної дисципліни «Основи менеджменту» студентів групи ГРС-2з спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання.   Захист відбувався в онлайн-форматі з використанням сервісу Google M...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники захищають курсові роботи 20 червня 2022