Н У Х Т

Викладачі університету поповнюють ряди експертів НАЗЯВО

08 квітня 2024

Викладачі університету поповнюють ряди експертів НАЗЯВО

Ще одна викладачка нашого університету увійшла до числа експертів з акредитації освітніх програм. Рішення щодо включення професорки кафедри економіки праці та менеджменту Світлани Бурлуцької до реєстру експертів було прийняте на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 26 березня 2024 року.

Процедура конкурсного відбору кандидатів тривала понад півроку та включала широкий спектр випробувань: онлайн-навчання та складання тестів на платформі Prometheus; ретельне вивчення нормативних документів, опанування інструментарію застосування критеріїв оцінювання якості освіти та принципів організації проведення акредитаційних зустрічей, робота в формі ПРЕ: запит на додаткові документи та підготовка запитань для інтерв’ювань.

Світлана Бурлуцька має власний позитивний досвід акредитаційної процедури в якості гарантки освітньої програми другого (магістерського) рівня «Менеджмент організацій і адміністрування».

«Сподіваюся, що мої фахові напрацювання, досвід акредитації освітніх програм за спеціальністю 073 «Менеджмент» в якості експерта стануть у нагоді, перш за все, Національному університету харчових технологій. Вважаю, що мій вступ до складу експертів Національного агентства дозолить підвищити престижність освітніх програм Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ та стане кроком до інтеграції рідної альма-матер до європейського простору вищої освіти»,– зазначила професорка.

Колектив НУХТ щиро вітає пані Світлану з професійними здобутками та бажає мирного неба, невичерпної наснаги й подальших успіхів у роботі. Нехай підґрунтям плідної професійної діяльності буде міцне здоров’я, натхнення, підтримка родини та колег!

Опублікований: 08-04-2024
Читайте також:
Таємниці приготування кави для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Чергове заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства, кафе-кулінарії «Merry Cook», з авторською кавовою картою від топового баристи Антона Дихніча. Виїзний практикум з технології кави і кавових напоїв для студентів провів бариста Ілля Грушеви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці приготування кави для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 11 квітня 2018

Мовні новинки офіційно-ділового стилю опановували працівники університету на курсах підвищення кваліфікації

Протягом останнього місяця навчального року в університеті працюють курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників і навчально-допоміжного персоналу дирекцій інститутів, деканатів факультетів, кафедр. З останніми новаціями і вимогами слухачів знайомлять фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ, а також кафедри гуманітарних дисциплі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мовні новинки офіційно-ділового стилю опановували працівники університету на курсах підвищення кваліфікації 15 червня 2021

Першокурсники у світі «CAMOZZI»

Здобувачі групи ОХ-1-5, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», разом із кураторкою, старшою викладачкою кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Оленою Бабановою на запрошення к.т.н. Сергія Володіна відвідали Науково-навчальний центр компанії «CAMOZZI» – визнаного л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники у світі «CAMOZZI» 14 лютого 2025

Про сучасні підходи в технології стабілізації вин дізналися здобувачі освіти від фахівця галузі

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова онлайн-лекція «Сучасні підходи в технології стабілізації вин», яку в рамках навчальних дисциплін модуля 4 «Технологія вина з винограду» та «Інновації в технологіях продуктів бродіння і виноробства» прочитав директор компанії СП ТОВ «КОНТ-2» Юрій Кепканов.  Крім здобувачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні підходи в технології стабілізації вин дізналися здобувачі освіти від фахівця галузі 15 листопада 2021