Н У Х Т

Викладачі університету поповнюють ряди експертів НАЗЯВО

08 квітня 2024

Викладачі університету поповнюють ряди експертів НАЗЯВО

Ще одна викладачка нашого університету увійшла до числа експертів з акредитації освітніх програм. Рішення щодо включення професорки кафедри економіки праці та менеджменту Світлани Бурлуцької до реєстру експертів було прийняте на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти 26 березня 2024 року.

Процедура конкурсного відбору кандидатів тривала понад півроку та включала широкий спектр випробувань: онлайн-навчання та складання тестів на платформі Prometheus; ретельне вивчення нормативних документів, опанування інструментарію застосування критеріїв оцінювання якості освіти та принципів організації проведення акредитаційних зустрічей, робота в формі ПРЕ: запит на додаткові документи та підготовка запитань для інтерв’ювань.

Світлана Бурлуцька має власний позитивний досвід акредитаційної процедури в якості гарантки освітньої програми другого (магістерського) рівня «Менеджмент організацій і адміністрування».

«Сподіваюся, що мої фахові напрацювання, досвід акредитації освітніх програм за спеціальністю 073 «Менеджмент» в якості експерта стануть у нагоді, перш за все, Національному університету харчових технологій. Вважаю, що мій вступ до складу експертів Національного агентства дозолить підвищити престижність освітніх програм Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ та стане кроком до інтеграції рідної альма-матер до європейського простору вищої освіти»,– зазначила професорка.

Колектив НУХТ щиро вітає пані Світлану з професійними здобутками та бажає мирного неба, невичерпної наснаги й подальших успіхів у роботі. Нехай підґрунтям плідної професійної діяльності буде міцне здоров’я, натхнення, підтримка родини та колег!

Опублікований: 08-04-2024
Читайте також:
«Бронзовий ковпак»: нове досягнення першокурсника на фаховому конкурсі

Першокурсник освітньої програми «Технології харчування» Богдан Грищенко (група ХЧ-1-1) взяв участь у конкурсі «Гастрономічні традиції Україні: Батл Борщ-2024». Журі конкурсу, до складу якого увійшли голова ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» Олена Булах, шеф-кухар Іван Козир (м. Дніпро), шеф-кухарка Асоціації рестораторів і готельєр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Бронзовий ковпак»: нове досягнення першокурсника на фаховому конкурсі 24 січня 2025

Європейські вектори

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, членкиня Європейського молодіжного парламенту України Марія Омельченко продовжує активно долучатися до освітніх євроінтеграційних ініціатив. Так, 3 жовтня вона стала учасницею одразу двох заходів – вебінару «Відбудова України в дусі Нового Європейського Баугаузу», організованого пл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейські вектори 06 жовтня 2025

Хімічні технології – польським старшокласникам

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш прочитала цикл гостьових лекцій польською мовою для учнів старших класів школи ім. Ярослава Івашкевича в Польщі. У рамках занять з хімії були представлені матеріали на теми «Шкіра, як об’єкт догляду косметичними засобами», «Харчові добавк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічні технології – польським старшокласникам 28 липня 2023

Кафедра фінансів забезпечує найкращі умови для здобуття студентами знань і навичок

На кафедрі фінансів відбулася гостьова лекція, організована доценткою Світланою Бойко для здобувачів освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування». Запрошена лекторка – провідна фахівчиня з визначення вартості дорожніх робіт, завідувачка відділу ДП «ДерждорНДІ» Юлія Бібик. Гостьова лекція допомогла здобувачам-фінансистам 2 курсу к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра фінансів забезпечує найкращі умови для здобуття студентами знань і навичок 07 листопада 2022